Τηλεοπτική νηστεία για τους «έγκλειστους»

Από τη Δευτέρα έως την Τετάρτη μετά το Πάσχα κάνουν comeback οι σειρές

Must Read

Η καραντίνα έχει κάνει τους τηλεθεατές εμμονικούς με τις αγαπημένες τους σειρές, αφού είναι πλέον το καθημερινό τους ραντεβού με την ξεγνοιασιά! Μάλιστα, πολλοί τηλεθεατές παραπονέθηκαν στους σταθμούς γιατί σταμάτησαν μέσα στο lockdown τα σίριαλ της καρδιάς τους για την περίοδο του Πάσχα και ρωτούσαν επίμονα πότε θα επιστρέψουν -με το καλό- στη μικρή οθόνη!

Σύμφωνα με την «Espresso», οι περισσότερες παραγωγές θα επανακάμψουν τη Δευτέρα του Πάσχα, ωστόσο υπάρχουν και σίριαλ που θα καθυστερήσουν την επιστροφή στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Στον ΑΝΤ1 η παύση μετάδοσης για τις σειρές «Ηλιος» και «Αγριες μέλισσες» ορίστηκε για όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα και η επαναφορά στις οθόνες μας αναμένεται τη Δευτέρα του Πάσχα. Το «Καφέ της Χαράς» των Χάρη Ρώμα και Αννας Χατζησοφιά, που είχε επιστρέψει στην TV έπειτα από σχεδόν 15 χρόνια και προβλήθηκε τις τελευταίες δύο σεζόν με επιτυχία, θα επανέλθει στη μικρή οθόνη την Πέμπτη 6 Μαΐου και θα ρίξει όμως και τίτλους τέλους.

Εκτός προγράμματος Σκάι για το ίδιο διάστημα του Πάσχα θα μείνουν και οι «8 λέξεις», δίνοντας τη θέση τους για όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα στο «Survivor», που θα αρχίζει στις 9 το βράδυ, αντί στις 10. Η δραματική σειρά των Βάνας Δημητρίου και Ανδρέα Γεωργίου θα έχει τη Δευτέρα του Πάσχα το τακτικό της ραντεβού με τους τηλεθεατές στις 9 το βράδυ.

Αλλαγές θα σημειωθούν και στο πρόγραμμα του Alpha. Η καθημερινή σειρά «Ελα στη θέση μου» θα μεταδοθεί έως τη Μεγάλη Τετάρτη και θα ανταμώσει ξανά με τους τηλεθεατές την Τρίτη μετά το Πάσχα. Αντιθέτως, η «Αγγελική» θα κάνει προσωρινή «παύση» όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα, ανανεώνοντας το ραντεβού με το φανατικό της κοινό την Τετάρτη 5 Μαΐου. Την ίδια μέρα επιστρέφει, επίσης έπειτα από μια μικρή διακοπή, και η κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», με νέες εξελίξεις από τα τρία αγαπημένα ζευγάρια.

Τέλος, την Παρασκευή 7 Μαΐου κάνει πρεμιέρα στο Open η ολοκαίνουργια, σατιρική εκπομπή «Δε γκράντμαδερ» με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ποδαρικό στο νέο πρόγραμμα θα κάνει ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This