Κρατερός Κατσούλης: «Αποχωρώ από την “Φωλιά των Κου Κου”! Έχουν γίνει τόσα πολλά όλα αυτά τα χρόνια…» (video)

Αποχώρηση βόμβα!

Must Read

Σε μία ξαφνική ανακοίνωση προχώρησε σήμερα ο Κρατερός Κατσούλης μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Δείτε επίσης: Δικαστικές περιπέτειες για Καραβάτου – Κατσούλη! Η Δέσποινα Μοίρου κατέθεσε αγωγή για bullying

Έπειτα από επτά χρόνια κοινής τηλεοπτικής πορείας που είχε με τη σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου, ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να αποχωρήσει από την εν λόγω εκπομπή καθώς του έχει προταθεί να πρωταγωνιστήσει στην ταινία της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Δείτε επίσης: Αρχίζουν τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη», με την υπογραφή της Ντενίση

Ο Κρατερός Κατσούλης όποιος μας χαρίζει στιγμές απείρου κάλλους στο φαντασμαγορικό σόου «Your Face Sounds Familiar» ανακοίνωσε σήμερα στο τηλεοπτικό κοινό την αποχώρηση του, με τη σύζυγό του να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της από τη συγκίνηση.

«Θα το πω απλά, σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα “Στη φωλιά των Κου Κου”. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το πρωινό, από την καθημερινή παρουσίαση του πρωινού. Κλείνει ένας κύκλος που έχει ξεκινήσει πριν από πάρα πολλά χρόνια. Είναι περίπου 7 χρόνια. Κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει, με πολύ χαρά, συγκίνηση και αγάπη, γιατί ήταν μια δική μου, πολύ μεγάλη επιθυμία που σεβάστηκε το κανάλι, για ακόμα μια φορά. Ήταν επιθυμία και του καναλιού και δική μου να ειπωθεί από εμένα ο λόγος που θα γίνει αυτό και να μην γίνουν παρερμηνείες. Το κάνω τώρα διότι υπάρχει μια ταινία, το “Σμύρνη μου αγαπημένη”, υπάρχει ένας πρωταγωνιστικός ρόλος εκεί και κάποια γυρίσματα που θα ήταν σχεδόν αδύνατον να πραγματοποιήσω αν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω», είπε μεταξύ άλλων.

«Όσο προετοιμασμένος και να είσαι τελικά δεν είσαι. Δεν είναι κάτι που αποφασίστηκε χθες το βράδυ και σήμερα το είπαμε. Έχουν γίνει τόσα πολλά όλα αυτά τα χρόνια και δεν ξέρω υπάρχει από μέρους μου μια τρομερή αμηχανία και ένας φόβος για το άγνωστο. Όλο αυτό γίνεται για καλό και μόνο. Δημιουργήσαμε τόσα πολλά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια και εύχομαι όλα να συνεχίσουν να πηγαίνουν όσο καλύτερα μπορούν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This