Εξελίξεις-σοκ στις «Άγριες Μέλισσες» – Μυρίζει αίμα στο Διαφάνι!

Βιβλίο-βόμβα του Νικηφόρου για τον φόνο του Σέργιου πέφτει στα χέρια της Μυρσίνης!

Must Read

Το μεγάλο φινάλε για φέτος πλησιάζει στις «Αγριες μέλισσες» και, όπως αποκάλυψε η «Εspresso» μέσα από spoilers, θα γίνει κόλαση, με την Ελένη Σταμίρη να εισβάλλει στη σχολική γιορτή και να ουρλιάζει «αυτός σκότωσε τον πατέρα μου» κοιτώντας τον Δούκα Σεβαστό, με τον Κωνσταντή και τον Νικηφόρο να κλείνουν οριστικά την πόρτα του πατρικού τους!

Μέχρι να γίνουν όλα αυτά (με τη Μυρσίνη να ανακαλύπτει την αλήθεια για τον φόνο του Σέργιου μέσα από το βιβλίο του Νικηφόρου που θα πέσει στα χέρια της) οι εξελίξεις και την επόμενη εβδομάδα είναι καταιγιστικές!

Δευτέρα 17 Μαΐου

Οι Λενιώ, Ασημίνα και Δρόσω είναι αναστατωμένες με το βιβλίο που έγραψε ο Νικηφόρος και όσα αναφέρει για τον φόνο του Σέργιου, και προσπαθούν να αποφασίσουν πώς θα αντιδράσουν. Ο Σαραντόπουλος οδηγεί σιγά σιγά την Ουρανία σε μια ζωή που εκείνη δεν τολμούσε καν να ονειρευτεί, ενώ διακρίνει το χάσμα που υπάρχει στη σχέση της με τον Κυριάκο.

Από την άλλη, η Πηνελόπη εκμυστηρεύεται στον Αλέξη το ένοχο παρελθόν της Ανέτ και του Θέμελη, ενώ προσπαθεί να αποσπάσει από την οικογένειά της περισσότερες πληροφορίες. Ο εισαγγελέας, πρώην άντρας της, βρίσκει έναν μάρτυρα που μπορεί να συνδέσει τον Δούκα με τον φόνο του Θέμελη, ενώ ο Σεβαστός ετοιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη για τον συνεταιρισμό.

Τρίτη 18 Μαΐου

Η κίνηση του Δούκα καταρρακώνει την Ελένη, που εξοργισμένη βλέπει πως δεν υπάρχει διαφυγή. Ο Κωνσταντής συγκρούεται με τον πατέρα του και τον Μελέτη, και φεύγει από το σπίτι, με τον Δούκα, που χάνει άλλον έναν γιο, να εισπράττει τη διαρκή αμφισβήτηση της Πηνελόπης. Ο Γραμματικός πιέζει τον Λούβαρη να καταθέσει όσα είδε τη μέρα του φόνου του Θέμελη, μια και είναι σίγουρος πως ξέρει, αλλά φοβάται να μιλήσει. Την ώρα που ο Βόσκαρης συνεχίζει τις συναντήσεις με την Ευσεβία, η εμφάνιση της Δόμνας αναστατώνει τον Μελέτη και τον Δούκα.

Τετάρτη 19 Μαΐου

Στο σπίτι των Σεβαστών όλοι τα έχουν χαμένα με την άφιξη της Δόμνας, ενώ η Πηνελόπη εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να αλιεύσει πληροφορίες. Ο Αλέξης και ο Ανδρεάδης βρίσκουν τον μάρτυρα που θα τους οδηγήσει στη σύλληψη του Δούκα. Θα τον πείσουν όμως να τους αποκαλύψει την αλήθεια; Ο Δούκας λαμβάνει ένα τηλεφώνημα που θα τον αναστατώσει, την ώρα που η Ελένη προσπαθεί να διαχειριστεί την ήττα της και να βρει λύσεις για τον βιοπορισμό τους.

Μια νέα, άγνωστη πραγματικότητα ξετυλίγεται μπροστά της, αλλά ο Λάμπρος και σύσσωμο το Διαφάνι θα σταθούν στο πλευρό της, καθώς και στο πλευρό όλων των αγροτών που χάσανε τα πάντα. Το ίδιο βράδυ αποκαλύψεις που συγκλονίζουν θα βγουν στο φως, θύματα και θύτες θα επιδοθούν σε έναν αγώνα δρόμου για τη νίκη και η νύχτα θα βαφτεί με αίμα…

Πέμπτη 20 Μαΐου

Η Ελένη, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συνεταιρισμού, βρίσκει τη δύναμη να πάρει μια απόφαση ύστερα από την οποία δεν υπάρχει γυρισμός. Ο Σαραντόπουλος θα προτείνει στην Ουρανία να πάει μαζί του στη Ρώμη επαγγελματικό ταξίδι κι εκείνη βρίσκεται μπροστά σε μεγάλο δίλημμα. Η Ευσεβία αποκαλύπτει στον Βόσκαρη αυτό που δεν τολμούσε να του πει τόσο καιρό και ο Βόσκαρης συγκλονίζεται. Ποια θα είναι η αντίδρασή του; Η αποκάλυψη του εγκλήματος της προηγούμενης νύχτας θα πέσει σαν βόμβα και θα συγκλονίσει…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This