«Λύγισε» στον αέρα η Έφη Αλεβίζου ενώ μετέδιδε την κηδεία της Καρολάιν (video)

Η δημοσιογράφος άλλαξε θέμα όμως δεν κατάφερε να κρατήσει τα δάκρυα της

Must Read

Ολόκληρη η Ελλάδα θρηνεί τον χαμό της 20χρονης μητέρας που βρήκε φριχτό θάνατο στα χέρια των κακοποιών που εισέβαλλαν στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά και την σκότωσαν μπροστά στο 11 μηνών κοριτσάκι της.

Το δράμα που βιώνει η οικογένεια της Καρολάιν δεν μπορεί να αποτυπωθεί με λόγια, ενώ ακόμα και ο πιο ψύχραιμος δεν μπορεί να μην βουρκώσει με τις τραγικές εικόνες από την κηδεία της 20χρονης μητέρας. Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της ο οποίος έφτασε στην Αλόννησο κρατώντας αγκαλιά το μωρό τους το οποίο δεν άφησε ούτε λεπτό κατά την διάρκεια της εξόδιου ακολουθίας.

Η δημοσιογράφος του Alpha Έφη Αλεβίζου, δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα της καθώς περιέγραφε τα πλάνα από την κηδεία στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων. «11 μηνών μόλις, θα μεγαλώσει χωρίς την μητέρα του» σχολίασε και προχώρησε στο επόμενο θέμα, ωστόσο δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή της και βούρκωσε ζητώντας συγγνώμη από τους τηλεθεατές.

Δείτε επίσης: Συγκλόνισε ο σύζυγος της Καρολάιν: «Η Λυδία θα μεγαλώσει χωρίς να θυμάται την υπέροχη μανούλα της» (video)

https://vimeo.com/549303756

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This