H σαρωτική πορεία των «Ράδιο Αρβύλα»

1.300.000 τηλεθεατές παρακολουθούσαν κατά μέσον όρο έστω και για ένα λεπτό καθημερινά

Must Read

Νικητές της τηλεοπτικής σεζόν, και μάλιστα απέναντι από τα «θηρία» των κεντρικών δελτίων ειδήσεων του ανταγωνισμού, στη ζώνη των 8 είναι οι «! Η επιτυχημένη τηλεοπτική παρέα από τη Θεσσαλονίκη ολοκλήρωσε τον κύκλο της για τη φετινή σεζόν στο Open, και μάλιστα μόνο με θετικό πρόσημο!

Οι «Ράδιο Αρβύλα» έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στην ελληνική τηλεόραση, τόσο με τις ατάκες τους όσο και με το χιούμορ τους, ενώ δεν έλειψαν και οι φορές που στάθηκαν «μπροστάρηδες» σε σοβαρά ζητήματα της επικαιρότητας με τα καυστικά βιντεάκια τους. Ουσιαστικά αποτελούν τη βαλβίδα εκτόνωσης του κόσμου μέσα από τη σάτιρα -πόσο μάλλον μέσα στην πανδημία-, αλλά και τη φωνή του τηλεοπτικού κοινού που νιώθει ότι έχει ένα βήμα στη μικρή οθόνη.

«Ολη αυτή η σεζόν, αν είχε ένα χαρακτηριστικό, ήταν η επαφή με τον κόσμο. Πάντα είχαμε πάρε-δώσε με τους τηλεθεατές, αλλά αυτό που έγινε φέτος δεν έχει ξαναγίνει πραγματικά. Δηλαδή, τόση αγάπη, τόση συμμετοχή... Είναι απίστευτο!» είπε ο Αντώνης Κανάκης και ευχήθηκε μέσα από την καρδιά του «καλό καλοκαίρι».

Και αν οι «σειρήνες» του ανταγωνισμού είναι πολλές, ο Αντώνης Κανάκης, όπως λέγεται, παραμένει σταθερά στο Open από το φθινόπωρο, καθώς η ελευθερία λόγου που προσφέρει το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη είναι το πιο πολύτιμο εργαλείο στη σάτιρα, που δεν θέλει αγκυλώσεις και περιορισμούς.

Η σεζόν λοιπόν έκλεισε στο Open με μέσον όρο 21% στα δυναμικά κοινά 18-54, πάνω από 5 μονάδες διαφορά από το δεύτερο πρόγραμμα, ενώ 1.300.000 τηλεθεατές παρακολουθούσαν «Ράδιο Αρβύλα» κατά μέσον όρο έστω και για ένα λεπτό καθημερινά.

Το καλύτερο επεισόδιο από πλευράς τηλεθέασης προβλήθηκε στις 19/03, με μέσον όρο 25,9% στα δυναμικά κοινά. Οι δε καλύτερες αποδόσεις σε επιμέρους κοινά ήταν πάνω από 35%. Η εκπομπή ήταν στο τοπ- 5 των τηλεοπτικών επιλογών στα κοινά 18-54 άνω του 24%. Τέλος, οι καταιγιστικές αναρτήσεις του κόσμου, οι αναπαραγωγές του υλικού, τα shares και τα likes στα social media είναι αναρίθμητα σε μια εκπομπή που ο κόσμος έκανε δική του από την πρώτη στιγμή, στέλνοντας οικογενειακά fun videos.

Υστερα από 93 ζωντανές εκπομπές, σε μια καινούργια ώρα στην prime time του Open, το «Ράδιο Αρβύλα» κατάφερε από την πρώτη στιγμή να γίνει η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών, φέρνοντας πρωτιές στην ώρα μετάδοσής του κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα.

Το εναλλακτικό δελτίο ειδήσεων του Αντώνη Κανάκη και της αγαπημένης παρέας του πλημμύρισε με σάτιρα και χιούμορ την τηλεόραση σε μια δύσκολη εποχή για όλους και κέρδισε το στοίχημα, κερδίζοντας συγχρόνως καινούργια κοινά. Οι νέοι φίλοι συνάντησαν τους παλιούς μέσα από το Open και η μεγάλη παρέα του «Ράδιο Αρβύλα», μοιράστηκαν καθημερινά videos, φωτογραφίες, ανέκδοτα, που «πάγωσαν» το σύμπαν. Ο Αντώνης Κανάκης, μαζί με τους Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλο, αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε τους τηλεθεατές για την αγάπη τους με ευχές για ένα όμορφο καλοκαίρι, μέχρι να ξαναβρεθούν από την ίδια τηλεοπτική συχνότητα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This