Spoiler «φωτιά» στις «Άγριες μέλισσες»- Εξόριστοι στη Λέρο (;) Λάμπρος – Λενιώ

«Έσκασε» το πρώτο spoiler για την τρίτη σεζόν

Must Read

Το πρώτο spoiler για τη νέα σεζόν της σειράς «Αγριες μέλισσες» «έσκασε» και είναι συγκλονιστικό!

Στη Λέρο ο Λάμπρος και η Λενιώ; Οψόμεθα! Η σειρά μπορεί να ρίχνει αυλαία την Πέμπτη, με ένα συνταρακτικό φινάλε, που θα αλλάξει τα πάντα στο Διαφάνι, όμως άρχισαν οι… διαρροές για του χρόνου!

Σύμφωνα με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, κάποιοι ήρωες δεν μπορούν να μείνουν πλέον στο Διαφάνι και θα μετακομίσουν στη Λάρισα, η οποία θα αποτελέσει τον βασικό τόπο πλοκής στην τρίτη σεζόν του σίριαλ της σεναριογράφου Μελίνας Τσαμπάνη.

Ο Δούκας, λοιπόν, θα ταχθεί υπέρ του καθεστώτος των συνταγματαρχών! Οι «Αβάντες» θα επικρατήσουν στο Διαφάνι και θα εγκατασταθούν στο αρχοντικό του Δούκα, ενώ εκείνος και η Μυρσίνη θα μείνουν στη Λάρισα.

Την… αρχηγική θέση του Δούκα θα πάρει ο Ακύλλας Μεγαρίτης (Αιμίλιος Χειλάκης), ο οποίος θα αποτελεί τον νέο κακό χαρακτήρα της σειράς, ο οποίος θα πάει κόντρα σε όλους, κατακτώντας αξιώματα και πολιτική προστασία.

Ενα ζευγάρι όμως που έχει αριστερά φρονήματα θα πάρει τον δρόμο της εξορίας… Ενας από τους τόπους εξορίας την επταετία ήταν και η Λέρος και, όπως έχει διαρρεύσει, μην απορήσετε αν τελικά βρεθούν εκεί ο Λάμπρος και η Ελένη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This