Λευτέρης Χαρίτoς για το φινάλε των «Άγριων μελισσών»: «Είναι επεισόδια-φωτιά! Έκλαψα πολύ στο μοντάζ» (video)

«Τα τελευταία δύο επεισόδια είναι ταινίες»!

Must Read

O Ακύλας Μεγαρίτης (Αιμίλιος Χειλάκης) θα είναι χειρότερος από τον Θωμά Κυπραίο (Γιάννης Στάνκογλου) αλλά και από τον Μάνο Βόσκαρη (Βασίλης Μπισμπίκης)! Τον πιο κακό ήρωα στις «Αγριες μέλισσες» -ίσως και στη μικρή οθόνη- θα δούμε στην τρίτη σεζόν της σειράς και αυτό το αποκάλυψε ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτoς.

Οι «Αγριες μέλισσες» μας επιφυλάσσουν ένα συναρπαστικό φινάλε της δεύτερης σεζόν την Πέμπτη 3 Ιουνίου και ο Λευτέρης Χαρίτος μίλησε για όλους και για όλα στο «Πρωινό». «Τα δύο τελευταία επεισόδια είναι δύο ταινίες. Είναι επεισόδια-φωτιά. Δεν έχουμε ξανακάνει τέτοια γυρίσματα ποτέ στις “Αγριες μέλισσες” και τολμώ να πω ότι σπάνια τα έχω δει γενικά και στην ελληνική τηλεόραση. Από άποψη δυσκολίας εννοώ. Τώρα, το πώς έχουν βγει θα το κρίνει ο κόσμος.

Δύσκολα γυρίσματα, τεράστιες ανατροπές, πάρα πολλή συγκίνηση, έχω κλάψει στο μοντάζ πάρα πολύ που τα έβλεπα. Τα τελευταία επεισόδια έχουν πρωτότυπη μουσική, ειδικά εφέ, πυροβολισμούς, αίματα, φωτιές… δύσκολα πολύ. Πεθαίνει όποιος είναι να πεθάνει. Από τα spoilers πάντα κάτι ισχύει, κάτι δεν ισχύει» είπε.

«Πρόκληση»

«Το φινάλε είναι συναρπαστικό. Ηταν μια μεγάλη σκηνοθετική πρόκληση, μας δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσουμε πράγματα που δεν είχαμε δοκιμάσει σε ολόκληρη τη σειρά. Και είναι μια πρόκληση για όλα τα τμήματα» πρόσθεσε ο σκηνοθέτης.

Ο Λευτέρης Χαρίτος μίλησε και για την είσοδο που θα κάνει στη σειρά ο Αιμίλιος Χειλάκης: «Θα υποδυθεί τον αδίστακτο Ακύλα Μεγαρίτη. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε έναν ακόμα πιο κακό χαρακτήρα. Είναι χειρότερος από τον Θωμά Κυπραίο και τον Μάνο Βόσκαρη, γιατί αυτός δεν φαίνεται καθόλου. Είναι ευγενική παρουσία, έχει παιδεία, είναι όμορφος, γοητευτικός, αλλά από πίσω κρύβει πάρα πολλά…»

Οσο για το πώς θα είναι η τρίτη σεζόν, ο καταξιωμένος σκηνοθέτης δεν αποκάλυψε και πολλά: «Η τρίτη σεζόν διαδραματίζεται σε πάρα πολλά μέρη, ένα από αυτά τα μέρη είναι και η Λέρος. Διαβάζοντας τα πρώτα σενάρια είναι μια καινούργια σειρά υπό μία έννοια. Ξεκινάμε από την αρχή. Ολες οι ιστορίες τελειώνουν εδώ. Ολοι κουβαλάνε πράγματά τους, φυσικά, αλλά η έλευση της δικτατορίας είναι ένα νέο τραύμα για όλους. Νομίζω ότι η τρίτη σεζόν θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα» συμπληρώνει ο Λευτέρης Χαρίτος.

https://www.youtube.com/watch?v=Z1nsXkeaVQI

Χειλάκης: «Είναι πιο ωραίο να κάνεις τον κακό»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης, που θα υποδυθεί τον αδίστακτο Ακύλα Μεγαρίτη, τον αρχηγό της φασιστικής οργάνωσης των Αβάντων, ανέφερε σε συνέντευξή του για τον νέο ρόλο-πρόκληση:

«Μου λένε “όλο τον κακό κάνεις” και λέω εγώ ότι οι κακοί είναι οι δρώντες, οι καλοί είναι συνήθως οι πάσχοντες. Είναι πιο ωραίο να κάνεις τον δρώντα χαρακτήρα, δηλαδή τον κακό. Ξέρω πάρα πολλά χρόνια τον Λευτέρη Χαρίτο και επιτέλους ήρθε η ώρα να συνεργαστούμε.

Ξέρω ότι δεν κάνει εκπτώσεις, άρα δεν θα εκπέσω σε κάτι. Ξέρω ότι μπαίνω με ασφάλεια σε μια σειρά η οποία ούτως ή άλλως είναι πάρα πολύ καλή και έχει θεαματικότητα. Μου είπε κάποιος “δεν φοβάσαι αν μπεις τώρα και πέσουν οι μετρήσεις;”. Και του είπα ότι αν καθόμουν να μετράω τις μετρήσεις, θα είχα κάνει άλλες 20 φορές τηλεόραση τα τελευταία έντεκα χρόνια»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This