Απίστευτο! Ο Γιώργος Παπαδάκης διαφημίζει χειρουργικές επεμβάσεις!

Ποια η γνώμη του ΕΣΡ και της ΕΣΗΕΑ για αυτού του είδους τα «ρεπορτάζ»;

Must Read

Η κατάσταση στις ενημερωτικές εκπομπές έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Βετεράνοι εκπομπάρχες όπως ο Γιώργος Παπαδάκης ντελαλίζουν ιατρικές πράξεις και μάλιστα αυτές που περιλαμβάνουν… νυστέρι!

Κάθε ημέρα, όποιος παρακολουθεί εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη δεν γνωρίζει αν βλέπει κάποιο γνήσιο ρεπορτάζ, που έχει σχέση με την επικαιρότητα, ή παρακολουθεί έμμεση διαφήμιση σε προϊόντα και υπηρεσίες. Ένα από τα πιο… κραυγαλέα δείγματα τούτης της πρακτικής προβλήθηκε από την τηλεόραση του ANT1 το πρωί της 3ης Ιουνίου, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Εκεί, ο Γιώργος Παπαδάκης πρότεινε ως λύση στα προβλήματα της σπονδυλικής στήλης το χειρουργείο! Διαφήμισε ιατρική πράξη δίχως καν να μπει στον κόπο να πει στην εισαγωγική ομιλία του ότι το νυστέρι είναι η έσχατη λύση σε ιατρικά προβλήματα και ότι δεν είναι η μοναδική μέθοδος αντιμετώπισης προβλημάτων της σπονδυλικής στήλης.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, στα τελειώματα της εκπομπής, μόλις ολοκληρώθηκε το διαφημιστικό διάλειμμα, μπήκε κατευθείαν στο ψητό λέγοντας τα ακόλουθα: «Η μέση μας. Σπονδυλική στήλη… Υπάρχουν πάρα πολλοί που αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Κι εγώ έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Υπάρχει ιατρική βοήθεια, υπάρχει όμως και η λύση που είναι μία και μοναδική και είναι η επέμβαση η οποία θα πρέπει να γίνει». Σ’ αυτό το σημείο πετάχτηκε η Χρύσα Φώσκολου, συμπαρουσιάστρια του κ. Παπαδάκη και είπε «αν και πολλοί το φοβούνται».

Συνέχισε ακάθεκτος

Ο Παπαδάκης συνέχισε ακάθεκτος: «Ξέρεις τι; Πολλά πράγματα μπορούμε να φοβόμαστε, αλλά όταν αποτελούν τη λύση ενός προβλήματος θα πρέπει να το αποδεχτούμε. Κι όταν το λένε επιστήμονες που έχουν γνώση και μπορούν πραγματικά να κάνουν αποτελεσματική παρέμβαση και δουλειά. Γιατί η χειρουργική της σπονδυλικής στήλης είναι μια ξεχωριστή ειδικότητα και ξεκινάει από την ορθοπεδική ή την νευροχειρουργική, αλλά απαιτεί χειρουργούς με εξειδίκευση και βαθιά γνώση του θέματος. Ένας από αυτούς είναι ο κ. Ηλίας Παπαδόπουλος που έχουμε μαζί μας και είναι χαρά μας που τον έχουμε. Είναι χειρουργός σπονδυλικής στήλης και σκολίωσης. Έχει εκπαιδευτεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και είναι διευθυντής του τμήματος σπονδυλικής στήλης, Υγεία. Καλημέρα σας γιατρέ μου, χαρά μας που σας έχουμε κοντά μας».

Μαζί με όλα όσα ακούστηκαν και με τον τρόπο που προβλήθηκαν, αλγεινή εντύπωση προκάλεσε και η αναγραφή, φαρδιά πλατιά, του τηλεφωνικού αριθμού του ιατρού του νοσοκομείου Υγεία, κ. Παπαδόπουλου, στο… κέντρο της οθόνης!

Οι απορίες από τα παραπάνω παραμένουν:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This