Big Brother: Αυτός θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του reality (video)

Το όνομα «έκπληξη» που υπέγραψε με τον ΣΚΑΪ!

Must Read

Μετά τη λαχτάρα που έζησε ο Γιώργος Τσαλίκης, όπου αναγκάστηκε να φύγει κακήν-κακώς από τη Μελβούρνη όπου βρισκόταν για συναυλίες καθώς είχε εντοπιστεί ένα κρούσμα κορωνοϊού, ο ίδιος συνέχισε το πρόγραμμα του στο Σίδνεϋ.

Ο γνωστός τραγουδιστής επέστρεψε στην Ελλάδα και οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών τον υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο, προκειμένου να αποσπάσουν τις πρώτες του δηλώσεις.

Παρόλα αυτά, όλο αυτό το διάστημα φημολογούνταν ότι ο εν λόγω ερμηνευτής κάνει συζητήσεις με το ΣΚΑΪ για ενδεχόμενη συνεργασία. Ωστόσο Γιώργος Τσαλίκης επιβεβαίωσε αυτές τις φήμες αποκαλύπτοντας ότι εδώ και δύο μήνες έχει υπογράψει στο κανάλι του Αμαρουσίου για να είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother.

«Δεν κάνω συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, έχω υπογράψει συμβόλαιο. Είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother. Το συμβόλαιό μου είναι 1+1 χρόνο, ένα ισχυρό συμβόλαιο, όπως πρέπει. Δεν είπα δύσκολα το “ναι” για το Big Brother γιατί με τον ΣΚΑΪ έχω μια πολύ καλή σχέση. Τα τελευταία χρόνια έχουμε συζητήσει διάφορα project. Mου αρέσει πάρα πολύ το project. Το παρακολουθούσα όπως ξέρετε. Το κρατήσαμε όπως έπρεπε, δεν έκανα δηλώσεις. Νιώθω ασφάλεια διότι υπήρξαν διαβεβαιώσεις ότι θα κάνουμε ένα προϊόν όπως πρέπει. Συζητούσαν για κάποια άτομα στον σχολιασμό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Ο Γιώργος Τσαλίκης εξηγεί γιατί αφήνει τα 3 παιδιά του να βλέπουν Big Brother (video)

Στην ερώτηση αν φοβάται την σύγκριση με τον Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος παρουσίαζε πέρυσι το reality εγκλεισμού, απάντησε: «Παιδιά, ο Χάρης είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης και έκανε τη δουλειά του με πολύ μεγάλη αξιοπρέπεια. Δεν με φοβίζει κάτι, εμένα μου αρέσουν οι προκλήσεις… Νιώθω ασφάλεια, γιατί με τους ανθρώπους που μίλησα στον ΣΚΑΪ υπήρξαν οι διαβεβαιώσεις ότι θα κάνουμε ένα προϊόν όπως πρέπει και θα φροντίσω να το κάνω με τον καλύτερο τρόπο».

Ωστόσο, επίσημη ανακοίνωση δεν έχει γίνει από το κανάλι, γεγονός το οποίο τους ξένισε. 

Η εκπομπή Ευτυχείτε, η οποία επικοινώνησε με τις δημόσιες σχέσεις του καναλιού, αποκάλυψε την απάντησή του τηλεοπτικού σταθμού του Αμαρουσίου.

«Δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως ο δεύτερος κύκλος, εκτός από ένα trailer που παίζει, πόσω μάλλον ο παρουσιαστής. Τις ανακοινώσεις τις βγάζει το κανάλι», είπε η δημοσιογράφος της εκπομπής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This