Όλοι οι έρωτες της τρίτης σεζόν στις «Άγριες μέλισσες»

«Je t' aime» στο Διαφάνι!

Must Read

Oλοι οι έρωτες που θα συγκλονίσουν το Διαφάνι την τρίτη τηλεοπτική σεζόν στο μικροσκόπιο της «Espresso»! Πώς θα εξελιχθούν άραγε οι σχέσεις των ζευγαριών στον τρίτο κύκλο της σειράς εποχής του ΑΝΤ1; Ποιοι θα παραμείνουν μαζί και ποιοι χωριστά;

Μπορεί η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη να μας κρατά καθηλωμένους στις οθόνες μας και να ξετυλίγει δολοφονίες, αυτοκτονίες, βασανιστήρια και από Οκτώβριο εξορίες και φυλακίσεις, αλλά δεν παύει το… αλατοπίπερο στις ιστορίες της να είναι ο έρωτας.

Ηδη λοιπόν κουβεντιάζουν οι στενοί συνεργάτες της στη συγγραφή του σεναρίου τις τύχες των πιο δημοφιλών ερωτικών ζευγαριών του σίριαλ. Ποιοι έρωτες όμως θα σβήσουν και ποιοι θα γεννηθούν; Ο Λάμπρος και η Ελένη στο τελευταίο επεισόδιο αγκαλιάστηκαν και κοίταξαν με αισιοδοξία ο ένας τον άλλον. Πού να ήξεραν ότι στο χωριό καταφτάνει ο Ακύλας (Αιμίλιος Χειλάκης) και πού θα φτάσει η οργή του… Το ζευγάρι θα εξοριστεί στη Λέρο για τα φρονήματά του ή μήπως ένας παλιός αρραβωνιαστικός της Ελένης θα φέρει τα πάνω κάτω;

Τι ρόλο θα παίξει στη ζωή της; Ο γιος μιας γυναίκας, η οποία στάθηκε πολύ στην Ελένη μετά τον θάνατο της μητέρας της και μπήκε στη ζωή της όταν ο Λάμπρος είχε ρίξει μαύρη πέτρα, θα επιστρέψει στο Διαφάνι και κανείς δεν ξέρει τι θα επακολουθήσει…

Το πιο όμορφο ζευγάρι στο Διαφάνι, ο Κωνσταντής και η Δρόσω, είναι ένα από τα ζευγάρια που θα πουν το οριστικό αντίο, μετά τις τόσες πικρές αλήθειες και τα τόσα εγκλήματα. Ο ερωτικός πόνος μέσα τους όμως παραμένει, για να τους θυμίζει πως αυτό που είχαν δεν θα σβήσει ποτέ.

Η Δρόσω θα κάνει δεσμό με κάποιον άλλον, αλλά κανείς δεν είναι Κωνσταντής και η φλόγα της για εκείνον δεν σβήνει. Από την άλλη η Πηνελόπη, που έχει φύγει από το χωριό για να φτιάξει τη ζωή της στο Παρίσι, θα συνειδητοποιήσει πως ο Μελέτης ήταν το μεγάλο της λάθος και από δική της υπαιτιότητα έχασε τον Αλέξη Γραμματικό.

Ο Μελέτης, από την άλλη μεριά, θα την ξεχάσει και θα ενταχθεί στη νέα ομάδα των Αβάντων που θα αναβιώσει ο Ακύλας. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα δεν μπορούν να μείνουν χώρια. Το ζευγάρι θα προσπαθήσει ξανά. Για χάρη του παιδιού, φαινομενικά, αλλά βασικά γιατί ο έρωτάς τους δεν έσβησε ποτέ. Μόνον ο ένας δίπλα στον άλλον νιώθει ολοκληρωμένος, ενώ η Ουρανία και ο Κυριάκος θα περάσουν τεράστια κρίση, αφού δεν έχουν την ίδια άποψη και την ίδια κουλτούρα για τη ζωή… Και ο Σαραντόπουλος δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη.

Ο τρίτος κύκλος στις «Αγριες μέλισσες» θα τα αλλάξει όλα και θα οδηγήσει το κοινό σε νέες τοποθεσίες, καινούργια σκηνικά, αλλά και σπίτια που δεν έχουμε ξαναδεί. Για πρώτη φορά θα δούμε αυτό το αγαπημένο εξοχικό των Σεβαστών στη Λάρισα, το οποίο η οικογένεια ανέφερε πολλές φορές στη σειρά.

Σύμφωνα άλλωστε με το σενάριο, Δούκας και Μυρσίνη ζουν εκεί τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα, στα νέα σκηνικά θα δούμε και τις αλλαγές στο σπίτι του Δούκα στο Διαφάνι και στο σπιτικό των αδελφών Σταμίρη, ενώ θα δούμε και το καινούργιο σπίτι της Ασημίνας και της Δρόσως.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This