Εφημερίδες που εκδίδονται σε άλλη χώρα…

… αν όχι σε άλλο πλανήτη

Must Read

«Βόμβα» μεγατόνων στον χώρο της Δικαιοσύνης με την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γιάννη Αγγελή ο οποίος αρνήθηκε να παραλάβει στοιχεία σε βάρος πολιτικού που εμπλέκεται στην υπόθεση Novartis.
Είναι η πρώτη φορά που ασκείται δίωξη σε βάρος εν ενέργεια αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Σπύρος Παππάς άσκησε ποινική δίωξη κατά του Γ. Αγγελή για παράβαση καθήκοντος για τα όσα συνέβησαν τον Δεκέμβριο του 2018 στη Βιέννη όπου ως επόπτης των Εισαγγελέων Διαφθοράς φέρεται να αρνήθηκε να παραλάβει στοιχεία για το σκάνδαλο της φαρμακοβιομηχανίας.

Σε μία πολιτισμένη χώρα, σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα για την ακρίβεια, όχι μια χώρα σαν την Ρουμανία του Τσαουσέσκου, η συγκεκριμένη είδηση θα ήταν πρωτοσέλιδο στο σύνολο των εφημερίδων. Και όμως, η εφημερίδα Τα Νέα και η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, αγνοούν πλήρως στο πρωτοσέλιδο τους την συγκεκριμένη οβιδιακή εξέλιξη.

Απουσιάζει από το πρωτοσέλιδο η οποιαδήποτε αναφορά, έστω και ως είδηση. Δεν θα είχε κανένας την απαίτηση όλοι αυτοί που συμμετείχαν στην προσπάθεια ξεπλύματος του σκανδάλου Novartis να βγουν τώρα στο αντάρτικο και να απαιτούν κάθαρση. Αλλά, έτσι, για την τιμή των όπλων, της δημοσιογραφίας και της Δημοκρατίας, έστω μια ειδησεογραφική αναφορά θα μπορούσα να υπάρχει. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This