Ελεονώρα Μελέτη: «Με έδιωξαν παράνομα από τον ΣΚΑΪ ενώ ήμουν έγκυος!» (video)

«Εκτέθηκα και εγώ από τον ΣΚΑΪ όπως εκτέθηκε ο Γιώργος Τσαλίκης»

Must Read

Την στήριξή της στον Γιώργο Τσαλίκη εξέφρασε η Ελεονώρα Μελέτη παίρνοντας θέση στον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον γνωστό τραγουδιστή και το κανάλι του Φαλήρου που ξαφνικά τον άφησε εκτός Big Brother.

Ο Γιώργος Τσαλίκης υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι για την παρουσίαση του ριάλιτι, ωστόσο ενημερώθηκε ξαφνικά ότι η συνεργασία δεν θα πραγματοποιθεί επειδή ο ΣΚΑΪ ενοχλήθηκε με κάποιες δηλώσεις του.

Ορμώμενη από την δική της μάχη με τον σταθμό όταν η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε στην ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει: «Επειδή έχω πάθει ακριβώς το ίδιο με αυτό που έπαθε ο Τσαλίκης, πριν τέσσερα χρόνια να σας θυμίσω ότι με τον ίδιο τρόπο εκτέθηκα και εγώ από τον ΣΚΑΪ όπως εκτέθηκε ο Γιώργος. Και εγώ είχα κάνει τις συμφωνίες μου, και εγώ τις είχα ανακοινώσει με άδεια του σταθμού και εγώ τις είχα προχωρήσει, είχα κλείσει ομάδα και ξαφνικά βρέθηκα κρεμάμενη γιατί άλλαξε γνώμη ο σταθμός. Άλλαξε η διοίκηση του σταθμού και και και…» είπε και πρόσθεσε:

«Όταν εγώ είχα πει ότι θα τους πάω δικαστικά, που σαφώς θα τους πάω δικαστικά γιατί ενώ με ζήταγαν τρία κανάλια υπέγραφα στον ΣΚΑΪ και τελικά ο ΣΚΑΪ με άφησε εκτός σεζόν. Δούλεψα εκεί για λίγους μήνες, Και δεν είναι μόνο αυτό αλλά είχαν πει στην επιθεώρηση εργασίας και είχαν πει ότι έκανα οικειοθελή αποχώρηση. Πήγαν και δήλωσαν ότι δεν εμφανίστηκα ποτέ στη δουλειά μου που ήταν ψέμα. Εγώ εν τω μεταξύ ήμουν έγκυος γιατί δε μπορείς να διώξεις μια έγκυο από τη δουλειά. Πήγα στα δικαστήρια. Τότε είχαν βγει συνάδελφοι και έλεγαν ότι δεν είναι σωστό να πηγαίνεις στα δικαστήρια γιατί είναι μικρή η αγορά. Ρε φίλε όμως ο άλλος με αφήνει άνεργη ενώ έχω συμβόλαιο…. » δήλωσε φορτισμένη για την αδικία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This