Διευρύνεται το κύμα στήριξης της ΠτΔ από εκλεκτούς δημοσιογράφους

Διθυραμβική αναφορά κι από το σάιτ του Κουρτάκη

Must Read

Σιγά-σιγά η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου αρχίζει να κερδίζει τον δημοσιογραφικό κόσμο με την πληθωρική της παρουσία και τον αέρα ανανέωσης που έδωσε στον θεσμό.

Ο πρώτος άνθρωπος των media που εκτίμησε πραγματικά τις δυνατότητες της, ήταν ο Μένιος Φουρθιώτης. Αναγνωρίζοντας την αξία της, εκφραζόταν σε κάθε ευκαιρία με τα θερμότερα λόγια για την προσωπικότητα της.

Όταν λόγω ανωτέρας βίας η έκδοση της εφημεριδας του αλλά και η τηλεοπτική του εκπομπή σταμάτησαν, την σκυτάλη πήρε ο Στέφανος Κασιμάτης, ανανεωμένος και αυτός, αφού μετά την εκδίωξη του από την Καθημερινή βρήκε καταφύγιο στον όμιλο Μαρινάκη.

Τα διθυραμβικά του άρθρα για την Πρόεδρο έκλεισαν τα στόματα όσων τον χαρακτήριζαν μισογύνη, σεξιστή, απολογητή της Χρυσής Αυγής, υβριστή της Προεδρικής φρουράς, αλλά και μισάνθρωπο λόγω της ειρωνίας του στον Γιώργο Κατρούγκαλου ο οποίος παλεύει με τον καρκίνο.

Στο πλευρό του πλέον και ο εκδότης των Παραπολιτικών, έγκριτος Γιάννης Κουρτάκης, που φαίνεται ότι αναπληρώνει επάξια το επικοινωνιακό κενό που προέκυψε στην επικοινωνιακή στήριξη της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας, μετά την αναστολή της έκδοσης των Αποκαλυπτικών του Μένιου Φουρθιώτη.

Με τέτοιους υποστηρικτές στο πλευρό της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δεν έχει πλέον να φοβάται τίποτα στην επικοινωνιακή διαχείριση της πολυδιάστατης δράσης της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This