Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα του Bachelor! Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Σατσίδης για το νέο εργένη (video)

Must Read

Το Bachelor επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες την ερχόμενη σεζόν και ήδη έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα.

Ο Γιώργος Σατσίδης, ο οποίος έχει αναλάβει τις συνεντεύξεις των κοριτσιών που θα λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο reality, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αποκάλυψε πως ο νέος εργένης έχει πολύ ενδιαφέρον και θα αποκαλυφθεί εν καιρώ από το κανάλι του Alpha.

«Τα κορίτσια είναι πανέμορφα και το αγόρι είναι πολύ ενδιαφέρον. Θα έρθουν οι επίσημες ανακοινώσεις για το ποιος είναι ο Bachelor», είπε συγκεκριμένα.

Όταν ο Δημήτρης Παπανώτας ρώτησε ποιος είναι ο νέος Bachelor, η Σταματίνα Τσιμτσιλή άφησε υπονοούμενα ότι θα είναι το όνομα που έχει ακουστεί ανεπίσημα δηλαδή αυτό του Αλέξη Παππά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γνωστός ηθοποιός δεν είχε παρευρεθεί στα γενέθλια το Tριαντάφυλλο επειδή βρισκόταν στα γυρίσματα του Bachelor, γεγονός το οποίο αποκάλυψε ο ίδιος ο τραγουδιστής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This