«Σκάει» πρόταση σε Ηλία Ψινάκη και Σοφία Μουτίδου για τον Big Brother;

Αλλαγές στο reality με... απλούς καθημερινούς ανθρώπους και celebrities

Must Read

Τη στιγμή που η κόντρα του Γιώργου Τσαλίκη με τον Σκάι έχει πάρει τη νομική οδό αναφορικά με την ακύρωση -κυριολεκτικά στο παρά πέντε της συμφωνίας για την παρουσίαση του «Big Brother» και όχι από την πλευρά του τραγουδιστή αλλά από τη μεριά του καναλιού- νέα μαγειρέματα γίνονται στο κανάλι για τον «Μεγάλο Αδελφό».

Ετσι για την πολυδάπανη παραγωγή του σταθμού πέφτουν στο τραπέζι απίθανα ονόματα!
Ψίθυροι που «κυκλοφορούν» στους διαδρόμους του καναλιού θέλουν τον πρώην μάνατζερ του Σάκη Ρουβά Ηλία Ψινάκη και την κωμική ηθοποιό Σοφία Μουτίδου να τους χτυπά την πόρτα το «Big Brother»! Οι ιθύνοντες του καναλιού αυτή την εποχή σχεδιάζουν λοιπόν την επιστροφή του «Μεγάλου Αδελφού» στην prime-time (βραδινή ζώνη) από τα τέλη Αυγούστου, για να πιάσουν τον ανταγωνισμό στον ύπνο.

Σύμφωνα με την Espresso η διαφορά του φετινού «Big Brother» σε σχέση με το περσινό είναι ο mix and match συνδυασμός απλών καθημερινών ανθρώπων και celebrities απ’ όλους τους χώρους, όπως έκανε φέτος και η «Φάρμα» στον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα πρόσωπα που θέλουν διακαώς στον Σκάι να τους πει το πολυπόθητο «ναι» είναι και αυτό του πρώην δημάρχου Ηλία Ψινάκη! Λέτε να τον δούμε κλεισμένο μέσα στο σπίτι και να ξεκατινιάζεται με κάθε λογής μπουμπούκι; Πάντως, στα σιγουράκια του πρότζεκτ ο Γρηγόρης Γκουντάρας φιγουράρει κατά 99% ως βασικός παρουσιαστής και η σύζυγός του Ναταλί Κάκκαβα ως σχολιάστρια των δρώμενων στο «Big Brother»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This