Πρόκληση που εκθέτει ανεπανόρθωτα τον ΣΚΑΪ: Σε φεστιβάλ στα κατεχόμενα για την επέτειο του Αττίλα ο Ατζούν!

Ο λαλίστατος Πορτοσάλτε έχει άραγε να κάνει κανένα σχόλιο;

Must Read

Πρωτοφανούς μεγέθους πρόκληση από τον Τούρκο παραγωγό και εκατομμυριούχο, στενό συνεργάτη του ΣΚΑΪ, Ατζούν Ιλιτζαλί, που εκθέτει ανεπανόρθωτο τον σταθμό του Φαλήρου.

Ο Ατζούν που έχει απλώσει για τα καλά τα πλοκάμια του στην ελληνική τηλεόραση μέσω ΣΚΑΪ και δεν χάνει την ευκαιρία από το Survivor να κάνει κήρυγμα… ελληνοτουρκικής φιλίας, σύμφωνα με πληροφορίες θα βρεθεί σε φεστιβάλ στο ψευδοκράτος!

Θα συμμετάσχει σε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή διάφορων Τούρκων ποδοσφαιριστών, με τον Ταγίπ Ερντογάν μάλιστα να αναλαμβάνει τον ρόλο προπονητή. Ο φιλικός αγώνας θα γίνει στο στάδιο «Ατατούρκ» στην κατεχόμενη Λευκωσία. Και εντάσσεται στο τριήμερο φεστιβάλ με τίτλο: «Διεθνές Φεστιβάλ Πολιτισμού και Αθλητισμού Βόρειας Κύπρου». Και το διοργανώνει το ψευδοκράτος για να γιορτάσει τα 47 χρόνια από την τουρκική εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο!

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ατζούν είναι στενός φίλος εδώ και πολλά χρόνια του σουλτάνου και δεν είναι τυχαίο ότι τον κάλεσαν στο ψευδοκράτος! Ο ΣΚΑΪ και ο λαλίστατος Πορτοσάλτε έχουν να κάνουν άραγε κανένα σχόλιο;

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This