«Μεταγραφικός» πυρετός στην ΤV! «Έσκασε» τηλεοπτικό φλερτ Μαλέσκου – Κατσούλη

Φλερτ Οpen - Νομικού για το «X-Factor»

Must Read

Λίγες εβδομάδες μας χωρίζουν, πλέον, από την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και τα στελέχη των καναλιών κάνουν τις τελευταίες κινήσεις-ματ! Με τον φόβο του ανταγωνισμού, οι διευθυντές προγραμμάτων κάνουν τα πάντα για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα και να ανανεώσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και για αυτό προσπαθούν να «κουμπώσουν» τα κατάλληλα πρόσωπα σε φιλόδοξες παραγωγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, η Δούκισσα Νομικού βρίσκεται σε συζητήσεις με το Open για το μουσικό τάλεντ σόου «The X-Factor»! Ως γνωστόν, η παρουσιάστρια αποτελεί παρελθόν για τον Σκάι μετά το τηλεοπτικό διαζύγιό τους και όπως έχει η ίδια αναφέρει στο αποχαιρετηστήριο ποστ της… «πάει για άλλα», όπερ αυτά τα «άλλα» μπορεί να είναι και μουσικά!

Ηδη, οι προετοιμασίες για το μουσικό τάλεντ σόου έχουν αρχίσει και σύντομα θα ξεκινήσουν να προβάλλονται οι αιτήσεις συμμετοχής. Το κανάλι της Παιανίας θα ήθελε ιδανικά να προλάβει να το βγάλει στον «αέρα» στο πρώτο μισό τη σεζόν και, έτσι, τρέχει το πρότζεκτ σε πυρετώδεις ρυθμούς.

Στήλη μαγειρικής

Από την άλλη μεριά, στο Star ετοιμάζουν με κέφι τη νέα τους πρωινή εκπομπή. Το μαγκαζίνο θα αναλάβουν ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα, οι οποίοι στο τηλεοπτικό κοινό είναι παντελώς άγνωστοι, αλλά στο ραδιοφωνικό σκίζουν. Η σταρ, λοιπόν, του πρωινού στο… Star θα είναι η πρώτη Ελληνίδα «Μaster Chef», που δεν είναι άλλη από τη μαγείρισσα από τη Λέσβο Μαργαρίτα Νικολαΐδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαργαρίτα προ ημερών δέχτηκε επίσημα πρόταση από το Star, που έτσι και αλλιώς έχει «προτεραιότητα» σε ό,τι αφορά τις τηλεοπτικές κουβέντες της με όλα τα άλλα κανάλια, ώστε να αναλάβει τη στήλη μαγειρικής!

Στο τηλεοπτικό στρατόπεδο του Φαλήρου, Σκάι και «Love It» διεκδικούν τον Σάκη Κατσούλη και, όπως ακούγεται, ο νικητής του «Survivor» δέχεται μεγάλες πιέσεις για να συμμετάσχει στο «Survivor-Αll Star»… όχι από τον Ατζούν Ιλιτζαλί, αλλά από την Ιωάννα Μαλέσκου! Ο Κατσούλης, όπως και να έχει, είναι από τα πρόσωπα της επικαιρότητας και στον Σκάι θέλουν αυτό να το εκμεταλλευτούν δεόντως, με τον νικητή του reality να είναι ένα βήμα πριν πει το «ναι». Το κόνσεπτ θέλει τον Κατσούλη να συμμετέχει στο «Love it» και να σχολιάζει τα δρώμενα του «Survivor-All Star». To πείραμα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο πέτυχε, άρα γιατί να μην πετύχει και με αυτόν;

Πάντως στο «Love It» θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές την επόμενη σεζόν, αφού οι περισσότεροι συνεργάτες, τόσο πίσω όσο και μπροστά από τις κάμερες, αποχώρησαν!

Αλευρά… έχεις ταλέντο

Τα τηλεοπτικά μαγειρέματα, όμως, καλά κρατούν και έτσι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος παίζει δυνατά για την παρουσίαση μαγειρικής εκπομπής στην ΕΡΤ. Ωστόσο, στο Ραδιομέγαρο, παρόλο που θέλουν μια τέτοια εκπομπή, σκοντάφτουν στην τοποθέτηση προϊόντων. Η δημόσια τηλεόραση, λόγω της είσπραξης του ανταποδοτικού τέλους από τους φορολογουμένους, έχει πριν από πολλά χρόνια αποφασίσει να μην μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία.

Τέλος, στον ΑΝΤ1 ο Θανάσης Αλευράς προωθείται για παρουσιαστής! Ο ταλαντούχος ηθοποιός, που τα έδωσε όλα για όλα στο σόου μεταμφιέσεων «Your Face Sounds Familiar», πολιορκείται στενά το τελευταίο διάστημα από το κανάλι του Αμαρουσίου. Οι άνθρωποι του σταθμού φέρεται ότι έχουν βρει στο πρόσωπο του Αλευρά τον νέο παρουσιαστή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», το οποίο επανέρχεται στη μικρή οθόνη ανανεωμένο.

Στο στόχαστρο του ΑΝΤ1, όμως, βρίσκεται ακόμη ένας ηθοποιός, ο Κρατερός Κατσούλης. Οπως λέγεται, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων σε ό,τι αφορά την παρουσίαση του αγαπητού στο κοινό τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», τα δικαιώματα του οποίου εξασφάλισε ο ΑΝΤ1.

Ο Αντώνης Φουρλής δίπλα στους «Πρωινούς Τύπους»

Εν τω μεταξύ στον ΑΝΤ1 η τράπουλα ξαναμοιράζεται και στον ενημερωτικό τομέα, με την Κάτια Μακρή να είναι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και να ενισχύει τον Νίκο Χατζηνικολάου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια θα βρεθεί, μετά από αρκετά χρόνια, ξανά στο πλευρό του Χατζηνικολάου και πάλι ως σχολιάστρια. Οι δυο τους είχαν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν στο κεντρικό δελτίο του τότε Alter Channel.

Ο Αντώνης Φουρλής προορίζεται και αυτός για την πρωινή ενημερωτική ζώνη του ΑΝΤ1 το Σαββατοκύριακο και την εκπομπή «Πρωινοί Τύποι», με τους μάχιμους Παναγιώτη Στάθη και Νίκο Ρογκάκο.

Ο σταθμός θέλει να ενισχύσει την παρουσία του τα Σάββατα και τις Κυριακές, με πολλή έρευνα και δυνατό πολιτικό σχόλιο, και για αυτό θα βάλει δημοσιογραφικά πρόσωπα με μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα στο κοινό.

Ο Αντώνης Φουρλής έκανε άψογη δουλειά πέρυσι με τους Τάσο Τέλλογλου και Μαρία Σαράφογλου στο « Special report» και, έτσι, μόνο εμπειρία έχει να προσθέσει στους «Πρωινούς Τύπους», κάτι το οποίο καταγράφεται στα θετικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This