«Πάγωσαν» στην ΕΡΤ από το ξέσπασμα πολίτη κατά του πρωθυπουργού (video)

Έφτασαν στα όρια τους οι πολίτες που είδαν τα σπίτια και τον τόπο τους να γίνονται στάχτη

Must Read

Αμηχανία προκάλεσε στους δημοσιογράφους της ΕΡΤ το ξέσπασμα ενός κατοίκου που έβλεπε τη φωτιά να κατακαίει τον τόπο του.

Κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης της δημόσιας τηλεόρασης με τις Ροβιές που έχουν παραδοθεί στις φλόγες από το απόγευμα της Τετάρτης με τη φωτιά να ξεφεύγει εκτός ελέγχου, πολίτες που αναγκάστηκαν να παλέψουν μόνοι τους με την πυρκαγιά ξέσπασαν για τον ελλιπή κυβερνητικό σχεδιασμό και τα ανεπαρκή πυροσβεστικά μέσα.

«Πήγαν όλα τα αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής να σώσουν την Βαρυμπόμπη. Δεν έσωσαν ούτε τη Βαρυμπόμπη ούτε εμάς. Είναι διπλά ανίκανοι λοιπόν! Μητσοτάκη γ@μ@@σαι!» ξέσπασε ένας από τους πυρόπληκτους κατοίκους.

Σημειώνεται ότι από νωρίς υπήρχαν καταγγελίες για τραγική έλλειψη εναέριων μέσων. οι κάτοικοι τουλάχιστον δέκα οικισμών που εκκενώθηκαν αλλά και οι δήμαρχοι των περιοχών έκαναν απεγνωσμένες εκκλήσεις για ενίσχυση πυροσβεστικών δυνάμεων καθώς επιχειρούσαν μόλις 95 πυροσβέστες και περιοδικά 3 αεροσκάφη.

Δείτε επίσης: Απελπισμένοι οι κάτοικοι στην Εύβοια: «Που είναι τα πυροσβεστικά; Μας κοροϊδεύουν; Καιγόμαστε και είναι άφαντοι» (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This