«Φουριόζα» η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε για τη νέα εκπομπή της στο Open

«Είναι μια πρόκληση!»

Must Read

Η Μπέττυ Μαγγίρα, λίγο πριν αρχίσει να καλημερίζει καθημερινά για τη νέα τηλεοπτική σεζόν τους τηλεθεατές μέσα από της νέα της ψυχαγωγική εκπομπή στο Open, παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα, αλλά και για τις φήμες που την ήθελαν να παρουσιάζει την εκπομπή μαζί με το σύζυγό της Δημήτρη Μάζη.

Οσα είπε στον Γιάννη Βίτσα και στο «Hello» έχουν ενδιαφέρον: «Είναι μια πρόκληση! Γιατί θα είναι η πρώτη φορά που θα δοκιμαστώ σε κάτι τέτοιο, σε μια τόσο δύσκολη περίοδο της ζωής όλων μας και σε μια ζώνη που ειδικά φέτος έχει μεγάλο ανταγωνισμό. Δεν μου είχαν ξαναπροτείνει παρουσίαση στην πρωινή ζώνη. Την απόφαση για να το κάνω την πήρα επειδή φέτος νιώθω πιο ώριμη και πιο έτοιμη από ποτέ» ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα και συνέχισε:

«Ετοιμάζουμε ένα πρωινό με πολύ κέφι και με ιδέες που γελάμε κι εμείς οι ίδιοι όταν τις συζητάμε. Αλλωστε, δεν υπάρχει λόγος να επαναλάβουμε κάτι που υπήρχε και πριν. Είμαι η Μπέττυ και μπαίνω στην πρωινή ζώνη χωρίς να χρειάζεται να συγκρίνω τον εαυτό μου με κάτι που έχω κάνει ή έχουν κάνει άλλοι.

Το πάμε όλο από την αρχή. Μηδενίζουμε το κοντέρ και ξεκινάμε! Σίγουρα θα έχει τις κλασικές ενότητες, όπως μόδα, σχολιασμός, showbiz, μαγειρική – και εκεί τελειώνει το κλασικό. Σκεφτόμαστε ένα πρωινό που θα φέρνει χαρά στον τηλεθεατή, ειδικά αυτή την περίοδο που όλοι έχουμε ανάγκη από αισιοδοξία και ένα γλυκό κλείσιμο του ματιού. Μοντέρνο αλλά και προσιτό, με χιούμορ και πολύ άμεση επαφή με τον τηλεθεατή».

Οσο για το αν θα έχει για συμπαρουσιαστή τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη, η παρουσιάστρια το διέψευσε για να μιλήσει στη συνέχεια για τους συνεργάτες της:

«Φτιάχνουμε την ομάδα μας με τη λογική που προανέφερα. Ανθρωποι γνωστοί και αγαπητοί στο κοινό, που θα μπορούν να υποστηρίξουν τις ενότητές μας με γνώσεις, ετοιμότητα και χιούμορ. Εχουμε κάνει αρκετές ασκήσεις χημείας και έχουμε σχεδόν φτιάξει την τέλεια ομάδα δράσης. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν από το κανάλι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This