Τέλος το «Love it» για τον Μάνο Μαγιάτη – Το «καρφί» για την αποχώρηση του από την εκπομπή της Μαλέσκου

«Εγώ έδωσα, δεν κρύφτηκα!»

Must Read

Φαρμάκι έσταξε στους συνεργάτες της η Ιωάννα Μαλέσκου στο φινάλε της εκπομπής καθώς δεν ανέφερε καθόλου τα ονόματα των συνεργατών της, με τον Μάνο Μαγιάτη, τον Παναγιώτη Χατζηδάκη και την Μάρτζυ Λαζάρου να αποχωρούν από το πλατό της εκπομπής με δυσαρέσκεια και πικρία.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο Παναγιώτης Χατζηδάκης δεν θα είναι του χρόνου στην εκπομπή «Love it». Την ίδια απόφαση όμως φαίνεται ότι πήρε και ο Μάνος μαγιάτης, γεγονός το οποίο γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ρίχνοντας υπονοούμενα για την αποχώρηση του.

«#throwback στα story μου λοιπόν και “σαν σήμερα”, ένα χρόνο πριν έκανα μια νέα αρχή! Με αφορμή τις ευχές σας, από χθες, για “καλή αρχή” και “καλή σεζόν”, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι την φετινή τηλεοπτική σεζόν δεν θα συμμετέχω στην εκπομπή Love it στον ΣΚΑΙ, στην εκπομπή που έδωσα, όσο κ εάν προσπάθησαν για το αντίθετο… Γιατί εγώ έδωσα, δεν κρύφτηκα!

Προχωράμε και μετατρέπουμε κάθε τέλος σε μία νέα αρχή. Το κεφάλι ψηλά και κλείνω την πόρτα με χαμόγελο. Γιατί σίγουρα μας περιμένουν άλλα, καλύτερα, που μόνο όταν κλείσουμε έναν κύκλο, τα συναντάμε! Θα σας έχω νεακια μου, σύντομα!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This