«H Τελευταία Ώρα»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας καθημερινής σειράς του Open

Ερωτας, μυστήριο και εκδίκηση!

Must Read

Τα γυρίσματα της νέας καθημερινής, ερωτικής, δραματικής σειράς μυστηρίου του Open «Η τελευταία ώρα» με την υπογραφή της Αννας Αδριανού, έχουν ήδη ξεκινήσει: η συγκλονιστική ιστορία δύο ανυποψίαστων νεαρών κοριτσιών, που βρίσκονται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή, έρχεται για να καθηλώσει τους τηλεθεατές. H «Espresso»… έκλεψε φωτογραφίες από τα παρασκήνια των γυρισμάτων και από τα πρώτα πλάνα του σίριαλ!

Στη φιλόδοξη παραγωγή πρωταγωνιστεί μια πλειάδα ταλαντούχων και αγαπητών στο κοινό ηθοποιών, όπως οι Ορέστης Τζιόβας, Υρώ Λούπη, Γιωργής Τσαμπουράκης, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Μαρία Μιχαήλ, Αθηνά Ροδίτου, Ελένη Σακκά, Μαρίλια Χαριδήμου, Κωνσταντίνος Ελματζιόγλου και Παύλος Πιέρρος.

Ο βασικός άξονας του σεναρίου βασίζεται στη λέξη «ανατροπή»! Τελικά πόσο εύκολα μπορούν να αλλάξουν όλα ξαφνικά; Αρκεί μία λάθος κίνηση και τα μυστικά, που ήταν καλά κρυμμένα για χρόνια, έρχονται στο φως. Πάθη, έρωτες, αντιζηλίες, ψέματα και θανάσιμα μυστικά ανατρέπουν τις ζωές των ηρώων της σειράς και τους φέρνουν αντιμέτωπους με την αλήθεια, που πίστευαν πως είχε ξεχαστεί. Οταν θα έρθει η στιγμή που οι αδικημένοι θα θελήσουν να αποδώσουν δικαιοσύνη, τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στον δρόμο τους και όλα θα αρχίσουν πάλι από την αρχή. Ολη η σειρά ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών μέσα από την αφήγηση – ανάκριση της νεαρής Ελλης.

Η Ελλη και η Κάτια, φοιτήτριες και οι δύο αλλά και ξαδέρφες, κάνουν με την παρέα τους μια εκδρομή στη Ρόδο για να γιορτάσουν την είσοδό τους στο πανεπιστήμιο. Εκεί άθελά τους προκαλούν ένα τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός νεαρού και τον θάνατο μιας κοπέλας. Με απαίτηση της Κάτιας, που οδηγούσε, εγκαταλείπουν τα θύματα νομίζοντας πως είναι νεκρά. Ολα όσα θα ακολουθήσουν σε ένα καταιγιστικό ντόμινο αποκαλύψεων θα κλονίσουν και θα αλλάξουν τις ζωές των κοριτσιών και των οικογενειών τους για πάντα. Κανείς δεν θα ξεφύγει από τη θεία δίκη και το πεπρωμένο του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This