Καλοπληρωμένη ιστοσελίδα από τις λίστες Πέτσα θεωρεί «ψεκασμένους» όσους βλέπουν την Τουρκία ως «απειλή»

Το ξέπλυμα της Τουρκίας μοιάζει ως κεντρική πολιτική και μιντιακή απόφαση.

Must Read

Η ιστοσελίδα του Χρήστου Ράπτη, η οποία έσπασε όλα τα κοντέρ όσον αφορά τις περιβόητες λίστες Πέτσα και το δημόσιο χρήμα που εισέπραξε από αυτές, αναπτύσσει μία «περίεργη» θεωρία αναφορικά με την τουρκική απειλή.

Μπορεί η Τουρκία να διαπράττει νέο Αττίλα, να αμφισβητεί ευθέως την εθνική μας κυριαρχία με το παράνομο τούρκολιβυκό μνημόνιο, να απαιτεί αποστρατιωτικοποίηση των νησιών και να θέτει θέμα ιδιοκτησίας τους, όπως και θέμα Θράκης, η ιστοσελίδα του Ράπτη όμως δεν νιώθει κάποια «απειλή».

Τι και αν η Τουρκία έχει ήδη εισβάλει σε τέσσερις ανεξάρτητες χώρες, ανοίγοντας πολεμικά μέτωπα και καταλαμβάνοντας εδάφη, διαπράττοντας παράλληλα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας; Τι και αν η Τουρκία σε ρητορική και πρακτική ταυτίζεται πλέον με την ναζιστική Γερμανία, φιλοξενώντας ακόμα και ΜΜΕ που καλούν για επανάληψη του Ολοκαυτώματος, για την σελίδα του Ράπτη, όλα αυτά μοιάζουν «θεωρίες συνωμοσίας».

Στο άρθρο που υπογράφει ο Περικλής Αλέφαντος, επιχειρείται μία πρωτοφανής ταύτιση αυτών που προβληματίζονται με συγκεκριμένες απαιτήσεις της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας με την εύλογη ανησυχία για την τουρκική απειλή! Λες και η Τουρκία είναι μία φιλελεύθερη κοινωνία με ανοχή στους ΛΟΑΤΚΙ, την οποία δεν μπορούν να την συλλάβουν οι «βλαχοέλληνες».

Η όλη στάση του αρθρογράφου, θυμίζει την αξέχαστη ατάκα του ελληνικού κινηματογράφου «μας αγαπάνε οι Γερμανοί, σαν φίλοι ήρθανε». Διότι ο κύριος Περικλής Αλέφαντος δεν μπορεί να μην έχει ακούσει ότι η Τουρκία κατακρεουργεί φυσικά και ηθικά κάθε μειονότητα στο έδαφος της. Από τους αλλόθρησκους μέχρι τους ΛΟΑΤΚΙ.

Ως άλλος κινηματογραφικός Δήμος Σταρένιος, προσπαθεί να καθησυχάσει τους Έλληνες έναντι της τουρκικής απειλής, παρουσιάζοντας ως «γραφικούς» και «τουρκοφάγους» όσους ανησυχούν.

Γιατί άραγε; Γιατί τέτοιο ξέπλυμα απέναντι στην τουρκική θηριωδία, από μία άκρως φιλοκυβερνητική και παχυλά αμειβόμενη από τα κρατικά κονδύλια ιστοσελίδα; Μήνα Σεπτέμβρη μάλιστα, με τις μαύρες επετείους των Σεπτεμβριανών και της καταστροφής της Σμύρνης;

Ευθυγραμμίζεται λοιπόν το άρθρο με τα «ευθυγραμμισμένα συμφέροντα» Ελλάδας και Τουρκίας που ανακάλυψε ο Πρωθυπουργός, αφήνοντας άφωνο το πανελλήνιο! Κάνοντας πλέον το ξέπλυμα της Τουρκίας να μοιάζει ως κεντρική πολιτική και μιντιακή απόφαση.

Μία επικίνδυνη αυταπάτη παίρνει πλέον τις διαστάσεις εθνικής απάτης, που μπορεί να μετατραπεί σε Κερκόπορτα. Η οποία όταν ανοίγει από το θλιβερό πολιτικό προσωπικό, το τρίξιμο της θα καλύπτεται από οιμωγές τύπου Περικλή Αλέφαντου: «Μας αγαπάνε οι Τούρκοι! Σαν φίλοι έρχονται»!

Όπως η χούντα κατά τον Αττίλα, διαβεβαίωνε τους ήρωες της ΕΛΔΥΚ, πως «έχουμε εκεχειρία με την σύμμαχο Τουρκία», την ώρα που τα παλικάρια μας καιγόντουσαν ζωντανοί από τις τουρκικές ναπάλμ.

Και η χούντα πανίσχυρο καθεστώς ήταν βέβαια. Την κατάληξη της όμως όλοι την γνωρίζουμε. Αλίμονο σε αυτούς που την λησμονούν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This