Αλεξάνδρα Καϋμένου: Απαντάει στις φήμες που την θέλουν να πήρε την εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη (video)

«Όλα έχουν γίνει πολύ γρήγορα στην επαγγελματική πορεία»

Must Read

Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε και έχουνε γίνει ανακατατάξεις στις εκπομπές αλλά και στους παρουσιαστές.

Έτσι λοιπόν η Μάριον Μιχελιδάκη, που είχαμε συνηθίσει να παρακολουθούμε τα σαββατοκύριακα μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ, δεν θα βρίσκεται πλέον στη συγκεκριμένη ζώνη. Δημοσιεύματα μάλιστα θέλουν την παρουσιάστρια να ενημερώθηκε από το κρατικό κανάλι γι’ αυτήν του την απόφαση, μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές και να παίρνει την θέση της η Αλεξάνδρα Καϋμένου.

Η Αλεξάνδρα Καϋμένου ωστόσο, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπή «MEGA Καλημέρα», επιβεβαιώνει ότι θα αναλάβει πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου στην ΕΡΤ, αλλά διαψεύδει το γεγονός ότι «έκλεψε» την εκπομπή από την Μάριον Μιχελιδάκη.

«Ξεκινάμε το Σάββατο. Σίγουρα αυτή η ζώνη έχει μεγάλο ανταγωνισμό και πολλές εκπομπές απέναντι. Έχω πολύ άγχος για αυτό που ξεκινάει και γιατί όλα έχουν γίνει πολύ γρήγορα στην επαγγελματική πορεία», είπε για το νέο της ξεκίνημα.

Αναφορικά με την συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Παπαδάκη, δήλωσε: «Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας απαιτητικός συνεργάτης. Κάθε συνεργασία έχει και τα καλά και τα κακά της».

«Έχω χωρίσει ένα χρόνο πριν. Τώρα έχω κάνει focus στην επαγγελματική μου πορεία. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει», σημείωσε για την προσωπική της ζωή.

Όσον αφορά τις φήμες που την θέλουν να πήρε την θέση της Μάριον Μιχελιδάκη, η ίδια απαντά πως: «Έμαθα το καλοκαίρι πριν από τις διακοπές ότι θα κάνω εκπομπή στην ΕΡΤ, από τη διοίκηση. Κλείνω τα αυτιά μου σε αυτούς που λένε ότι πήρα την εκπομπή της Μάριον. Δεν την έχω δει τη Μάριον Μιχελιδάκη, φυσικά και θα τη χαιρετούσα αν την έβλεπα»

https://vimeo.com/606269978

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This