Νίκος Μπάρκουλης: Ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη «προσγειώνεται» στο νέο «J2US» (video)

Κορίτσια ο... Μπάρκουλης

Must Read

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη πρεμιέρα του «Just The 2 Of Us» του Νίκου Κοκλώνη στον Alpha έχει αρχίσει και ο Mister Barking Well πατάει γκάζι για να είναι όλα έτοιμα το επόμενο Σάββατο, με τον Κοκλώνη να έχει στο μυαλό του πολλές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές και τους διαγωνιζομένους!

Ενα από τα ανοιχτά θέματα που έχουν απομείνει και πρέπει να διευθετηθεί αφορά το κεφάλαιο της παρουσίασης των backstage, μια και, εκτός από το διαγωνιστικό κομμάτι, ο παλμός των παρασκηνίων και όσα συμβαίνουν εκτός της κεντρικής σκηνής έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για όσους παρακολουθούν το σόου από το σπίτι τους!

Ο Νίκος Κοκλώνης, που δεν κάθεται σε ησυχία και το μυαλό του γεννά ιδέες, σκέφτεται ο παρουσιαστής των backstage να αλλάζει κάθε εβδομάδα. Οι τηλεθεατές θα βλέπουν δηλαδή κάθε φορά και διαφορετικό γκεστ παρουσιαστή, ο οποίος μάλιστα θα προέρχεται και από άλλα κανάλια, εκτός του Alpha.

Με τον αείμνηστο πατέρα του Ανδρέα Μπάρκουλη

H μεγάλη έκπληξη όμως ακούει στο όνομα Νίκος Μπάρκουλης, με τον γιο του αείμνηστου ηθοποιού να προσγειώνεται στο σόου έχοντας μάλιστα ως κόους την Εβελίνα Νικόλιζα, η οποία εμφανίζεται στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού τα Σαββατοκύριακα, στο «Καλύτερα δε γίνεται». Και, μέσα σε όλα αυτά, αποκαλύφθηκε άλλο ένα πρόσωπο που θα πάρει μέρος στο «Just The 2 Of Us»!

Ο γιος του Μπάρκουλη κατά τη διάρκεια επαγγελματικής φωτογράφισης

Πρόκειται για την Ελένη Βουλγαράκη, συνεργάτιδα της Χρηστίδου! Το καλύτερο όμως αφορά τα ζευγάρια-έκπληξη, με τον Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος θα τραγουδά έχοντας μαζί του την περσινή νικήτρια του «Big Brother» Αννα Μαρία Ψυχαράκη.

https://streamable.com/5t65e4

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This