Ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ απέκτησε 22 συνδρομητικά κανάλια σε 12 χώρες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης

Παγκόσμιος ΑΝΤ1!

Must Read

Νέοι ορίζοντες για τον διεθνή όμιλο media ANTΕΝΝΑ, o οποίος, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του με επενδύσεις και επιχειρηματική δραστηριότητα σε βόρεια Αμερική, Ευρώπη και Αυστραλία, ήρθε σε συμφωνία με τη Sony Pictures Television για την απόκτηση των συνδρομητικών καναλιών και υπηρεσιών on demand των AXN, Sony, Viasat σε 12 χώρες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης.

Η συγκεκριμένη συμφωνία, που αφορά 22 κανάλια και καλύπτει έναν πληθυσμό που ξεπερνάει τα 100.000.000, επιτρέπει στον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ να ισχυροποιήσει τη θέση του ως έναν από τους δυναμικότερους ομίλους media της Ευρώπης και να επεκτείνει περαιτέρω το αποτύπωμά του στο μιντιακό τοπίο της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης.

Τα νεοαποκτηθέντα κανάλια και οι υπηρεσίες on demand έχουν 90% διείσδυση με περισσότερους από 24.000.000 συνδρομητές σε 12 χώρες: Πολωνία, Ουγγαρία, Τσεχία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σλοβακία, Κροατία, Σερβία, Σλοβενία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βόρεια Μακεδονία και Μαυροβούνιο. Τα 22 κανάλια, που περιλαμβάνουν τα ισχυρά brands των AXN και Viasat, έχουν πιστό και φανατικό κοινό, προσφέροντας ένα συναρπαστικό μείγμα πρωτότυπων παραγωγών και διεθνών προγραμμάτων από μεγάλα studio, όπως Sony Pictures Entertainment, CBS, Warner Bros, NBC Universal, Disney και eOne.

Έτσι ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ θα εμπλουτίσει περαιτέρω το περιεχόμενό τους με ειδησεογραφικές και ψυχαγωγικές εκπομπές από διεθνή studio και εταιρίες παραγωγής που ανήκουν ή συνεργάζονται με τον ΑΝΤΕΝΝΑ, στοχεύοντας στην ανάπτυξη των καναλιών σε κάθε χώρα, ενώ μελετά κι άλλες εξαγορές στην περιοχή, τόσο σε εταιρίες παραγωγής περιεχομένου όσο και σε τηλεοπτικά κανάλια και υπηρεσίες ΟΤΤ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αυτή τη στιγμή απευθύνεται σε ένα παγκόσμιο κοινό που ξεπερνά τα 150.000.000.

Στην κεντρική και την ανατολική Ευρώπη τα τελευταία 20 χρόνια ο όμιλος έχει πολύ επιτυχημένη διαδρομή, έχοντας δημιουργήσει αξίες πάνω από 1 δισ. ευρώ σε Σερβία, Μαυροβούνιο, Βουλγαρία, Ρουμανία και στις υπόλοιπες ανατολικοευρωπαϊκές αγορές.

Τεχνογνωσία

Με τεράστια τεχνογνωσία στην τηλεόραση και εντυπωσιακές επενδύσεις στο περιεχόμενο, ο όμιλος είναι σε ιδανική θέση να αναπτύξει περαιτέρω αυτά τα δίκτυα. Με αφορμή τη νέα μεγάλη συμφωνία ο Θοδωρής Κυριακού, πρόεδρος του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, δήλωσε:

«Καθώς ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ συνεχίζει να επενδύει στα media και σε περιεχόμενο παγκοσμίως, η περιοχή της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης παραμένει σημαντική για εμάς. Εχουμε επενδύσει σε αυτή την περιοχή για πάνω από 20 χρόνια, στοχεύοντας να προσφέρουμε την καλύτερη ψυχαγωγία και αξιόπιστη ενημέρωση στο κοινό της κάθε χώρας.

Η επένδυση αυτή αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ ξεκλειδώνει ευκαιρίες περαιτέρω ανάπτυξης σε αυτές τις αγορές».

Από την πλευρά του ο Adam Theiler, CEO Pay TV του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ B.V., τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω στον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ την ομάδα της Sony Network στη Βαρσοβία, στη Βουδαπέστη και το Βουκουρέστι. Μαζί θα ενισχύσουμε την προσπάθειά μας για να ψυχαγωγήσουμε όλους εκείνους που εμπιστεύονται το AXN και το Viasat, κι έτσι θα επιβεβαιώσουμε τη θέση μας ως ο αγαπημένος συνεργάτης της τηλεόρασης, αλλά και των διαφημιζομένων που μοιράζονται το όραμά μας για ανάπτυξη της αγοράς της τηλεόρασης στην κεντρική και την ανατολική Ευρώπη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This