Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Η ζωή μου με τον Χειλάκη»

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου μίλησε στο περιοδικό «Enjoy» για τον ρόλο της ως σύζυγος του Ακύλα στις «Αγριες μέλισσες»

Must Read

Eίναι από τα νέα πρόσωπα στις «Αγριες μέλισσες» και κατάφερε μονομιάς να κλέψει την παράσταση! Ο λόγος για την εξαιρετική ηθοποιό Μαρκέλλα Γιαννάτου, που υποδύεται τη Ζωή Μεγαρίτη, τη σύζυγο του Ακύλα Μεγαρίτη, καταφέρνοντας να δώσει έναν άλλον αέρα εποχής στον τρίτο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1!

Η νέα πρωταγωνίστρια του σίριαλ μίλησε στο «Enjoy» της «κυριακάτικης δημοκρατίας» και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως «μετακόμισε» τηλεοπτικά στο Διαφάνι του Θεσσαλικού Κάμπου: «Με πήρε τηλέφωνο η casting director των “Αγριων μελισσών” Μιράντα Ρωσταντή και σε συνεργασία, φυσικά, με τον σκηνοθέτη της σειράς, τον Λευτέρη Χαρίτο, μού πρότεινε τον ρόλο της Ζωής Μεγαρίτη, καθώς θεωρούσαν ότι μου ταίριαζε γάντι. Οταν διάβασα τον ρόλο, ένιωσα ότι ήταν μια πρόκληση για μένα να υποδυθώ μια γυναίκα που κουβαλά πάνω της ένα τόσο μεγάλο μυστήριο. Παρακολουθούσα τις “Αγριες μέλισσες” και μου άρεσαν πάρα πολύ. Μάλιστα, υπάρχουν και κάποιοι ήρωες που αγαπώ πολύ. Με αγγίζουν ψυχικά οι σκηνές που έχει η κυρία Δέσπω με τον γιο της, τον Προύσαλη. Αυτές έχουν “γράψει” στην ψυχή μου. Πολύ συγκινητικές. Η μητέρα και ο γιος. Η αγωνία της να τον αποκαταστήσει για να μην είναι μόνος του, αν εκείνη φύγει από τη ζωή, είναι καθηλωτική. Θα μπορούσε να είναι η σχέση που έχουν οι Ελληνίδες μάνες με τους γιους τους. Ο Γιώργος Σουξές είναι πολύ καλός ηθοποιός, καθώς και η σπουδαία Αλίκη Αλεξανδράκη» ανέφερε η ηθοποιός!

Οσο για το πώς είναι να παίζει στο πλευρό του Αιμίλου Χειλάκη, τόνισε: «Είναι από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του! Και επειδή μπορεί κάποιοι να μην το θυμούνται, έχουμε υποδυθεί το 2007 στη σειρά του ΑΝΤ1 “Κλεμμένη ζωή” και πάλι το ζευγάρι. Αρα έχουμε μια οικειότητα και μια χημεία, και αυτό βοηθάει πάρα πολύ στα γυρίσματα. Ομως, όλοι οι καινούργιοι ηθοποιοί που μπήκαμε στις “Μέλισσες” ως τα νέα πρόσωπα της σειράς βρήκαμε τόση αγάπη από τους ηθοποιούς, οι οποίοι είναι μαζί από τον πρώτο και τον δεύτερο κύκλο της σειράς, που αμέσως νιώσαμε κι εμείς σαν οικογένεια!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This