Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει αλλαγές στην πρωινή ζώνη λόγω των χαμηλών νούμερων τηλεθέασης

Συναγερμό σήμαναν οι υπεύθυνοι του καναλιού!

Must Read

Τι γίνεται με τον Γιώργο Παπαδάκη, τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα στον ΑΝΤ1; Τι συμβαίνει στην πρωινή ζώνη του καναλιού του Αμαρουσίου; Οι σχετικά χαμηλές πτήσεις τηλεθέασης (ενδεικτικά τη Δευτέρα το πρωί το «Καλημέρα, Ελλάδα» έφτασε μόλις 10,8% στο δυναμικό κοινό και 15,2% στο σύνολο, ενώ το «Πρωινό» 11,8% στο δυναμικό και 14% στο σύνολο) έχουν προβληματίσει τους ιθύνοντες του καναλιού, που βλέπουν τον ανταγωνισμό να βρυχάται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πεσμένα νούμερα στους πίνακες της τηλεθέασης θα φέρουν άμεσες αλλαγές και ολόκληρη η πρωινή ζώνη του καναλιού θα τροποποιηθεί, με στόχο την αλλαγή της κατάστασης προς το καλύτερο, αφού ακόμη το κανάλι δεν έχει πιάσει τους αρχικούς στόχους του στη θεαματικότητα. Το σίγουρο χαρτί που λέγεται Γιώργος Παπαδάκης εδώ και δεκαετίες στην πρωινή ζώνη του σταθμού δείχνει σημάδια κόπωσης, ενώ ο ίδιος δηλώνει συχνά ότι δεν έχει πρόβλημα να περάσει και πίσω από τις κάμερες και να δώσει τη σκυτάλη στη νέα γενιά, όταν το αποφασίσει μαζί με το κανάλι.

Ο Φοίβος

Μην ξεχνάμε ότι ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, ο Φοίβος, εκτός του ότι είναι πολύ καλός δημοσιογράφος, γράφει φοβερά και στο γυαλί! Άρα μπορεί κάλλιστα να ακολουθήσει τη δημοσιογραφική πορεία που έχει χαράξει με επιτυχία ο πατέρας του. Αλλά και το δίδυμο του «Πρωινού», η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματά του. Επιπλέον το τηλεοπτικό κους κους θέλει να υπάρχουν αρκετά προβλήματα ανάμεσα στην αρχισυνταξία, στους δημοσιογράφους και τους παρουσιαστές.

Έτσι, αυτό που εξετάζουν σοβαρά στον ANT1 είναι οι δύο εκπομπές να αλλάξουν ώρα μετάδοσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, το «Καλημέρα, Ελλάδα» ενδέχεται να μετακινηθεί στις 05.00 και να δίνει lead-in στο «Πρωινό», που θα αρχίζει στις 09.00. Αυτό το σενάριο το είχε απορρίψει αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης, για να μην ξυπνάει για άλλη μία χρονιά σαν να ήταν φούρναρης, αλλά δυστυχώς για εκείνον φαίνεται ότι θα υλοποιηθεί. Με αυτήν την κίνηση ο ΑΝΤ1 θέλει να δώσει προβάδισμα στα προγράμματά του έναντι του πολύ σκληρού ανταγωνισμού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This