Φάρμα: Με πρώτους καβγάδες η αντίστροφη μέτρηση για τo reality του ΑΝΤ1

. Το βουκολικό reality... μυρίζει ήδη ίντριγκα!

Must Read

Στον Ωρωπό, σε ένα αγρόκτημα, θα γίνει το «έλα να δεις»! Αντίστροφα μετρά ο χρόνος στον ΑΝΤ1 για την προβολή του αγροτικού reality «Φάρμα» στη συχνότητά του, αφού η γρήγορη έναρξή του θα βάλει φωτιά στα μηχανάκια τηλεμετρήσεων της Nielsen.

Oι παίκτες της «Φάρμας» μπαίνουν κανονικά σε γυρίσματα, αφήνοντας το ξενοδοχείο καραντίνας όπου φιλοξενούνται για να αντικρίσουν για πρώτη φορά τις νέες εγκαταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί από την παραγωγή για τον νέο κύκλο της «Φάρμας». Από το ξενοδοχείο όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν αρχίσει ήδη οι πρώτοι καβγάδες, ενώ δημιουργήθηκαν τα πρώτα «παρεάκια».

Oπως ακούγεται, ο Σταμάτης Γαρδέλης είχε μάλιστα έναν έντονο καβγά με την παραγωγή και με δύο από τους συμπαίκτες του! Ο ηθοποιός είναι ένας πολύ διαμορφωμένος χαρακτήρας τόσα χρόνια στον χώρο του θεάματος και με συγκεκριμένες πολιτικοκοινωνικές θέσεις, που ήταν αναμενόμενο ότι θα βάλει τα όριά του. Ο καλλιτέχνης, ούτε λίγο ούτε πολύ, τόνισε ότι ο καθένας έχει την πορεία του και απαιτεί τον ανάλογο σεβασμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ένα δίδυμο που θα μας απασχολήσει θα είναι σίγουρα η Σάσα Μπάστα και η Αγγελική Ηλιάδη, οι οποίες από την πρώτη μέρα, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, δεν είχαν και την καλύτερη συνεννόηση και επαφή

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This