Διάσημος Έλληνας MasterChef σε μαγειρική εκπομπή του BBC!

Must Read

Στο «Ready Steady Cook» του BBC One θα συμμετέχει ο Άκης Πετρετζίκης!

Ο ταλαντούχος σεφ που είχε αναδειχθεί πρώτος MasterChef της Ελλάδας και, έκτοτε, είδε την καριέρα του να «εκτοξεύεται», σε σημείο που, πλέον, διατηρεί δύο εστιατόρια στα βόρεια προάστια, ενώ θεωρείται, όχι άδικα, ένας από τους πιο δημοφιλείς τηλεοπτικούς μάγειρες, είναι πανέτοιμος να… ανοίξει τα φτερά του για διεθνή καριέρα.

Ο Άκης Πετρετζίκης, πριν από μερικές ώρες ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια νέα σπουδαία συνεργασία: ετοιμάζεται να συμμετάσχει στη διάσημη μαγειρική εκπομπή «Ready Steady Cook», η οποία θα προβληθεί από το BBC One το 2020!

«Η χαρά μου δεν περιγράφεται! Θα πάρω μέρος στη μαγειρική εκπομπή Ready Steady Cook, που θα προβληθεί το 2020 από το BBC One», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρουσιαστής της εν λόγω εκπομπής θα είναι ο φιναλίστ του Celebrity MasterChef του BBC, Rylan Clark-Neal, ενώ, εκτός του Έλληνα MasterChef, θα συμμετέχουν και καταξιωμένοι σεφ από ολόκληρο τον κόσμο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This