Φουλ της «ντάμας» στον ΑΝΤ1! Στελέχη του καναλιού καλοβλέπουν Τσιμτσιλή, Μαυραγάνη και Καγιά

Για να ενισχύσουν την τηλεθέαση από τον Σεπτέμβριο του 2022

Must Read

Νέα πρόσωπα επιθυμεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η ηγεσία του ΑΝΤ1 να εντάξει τόσο στην πρωινή ζώνη όσο και στη βραδινή από τον Σεπτέμβριο του 2022.

Το κανάλι του Αμαρουσίου έχει εστιάσει στις καλές αποδόσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha, αλλά και της Φαίης Μαυραγάνη στο Open! Και οι δύο έχουν εμπειρία στις πρωινές «καλημέρες». Η Τσιμτσιλή αν μη τι άλλο έχει και μπρίο και καλή διάθεση, ενώ διαθέτει και κριτική άποψη. Από την άλλη μεριά, η Φαίη Μαυραγάνη είναι η ήρεμη δύναμη του Open κι έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό με την παιδεία και την ευγένειά της. Κάποιες πρώτες σκέψεις και συζητήσεις γίνονται στον ΑΝΤ1 ακόμη και για τη Βίκυ Καγιά!

Στη Σταματίνα Τσιμτσιλή έγινε, όπως ακούγεται, από το καλοκαίρι μία κρούση από το κανάλι του Αμαρουσίου για να αναλάβει ακόμη και την πολύ πρωινή ζώνη του σταθμού τις καθημερινές, αλλά ο Γιώργος Παπαδάκης έχει πάντα τον πρώτο λόγο στο κανάλι και όλα έληξαν γρήγορα.

Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει όμως τον Οκτώβριο του 2022. Αν πάει ο Γιώργος Παπαδάκης σε επιτελική θέση πίσω από τις κάμερες και εφόσον καταφτάσει η Τσιμτσιλή στον ΑΝΤ1, σημαίνει ότι θα δίνει τη σκυτάλη στους Σκορδά και Λιάγκα!

Από την άλλη μεριά, η πρωινή ζώνη του σταθμού τα Σαββατοκύριακα θέλει μεγάλη ενίσχυση στην τηλεθέαση, καθώς οι «Πρωινοί τύποι» αν και πολύ καλοί δημοσιογράφοι δεν μπορούν να τα βάλουν με τον σκληρό ανταγωνισμό, μια και η Φαίη Μαυραγάνη τα πηγαίνει πολύ καλά στο Οpen.

Έτσι, βασικά στελέχη του Αμαρουσίου την καλοβλέπουν για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Αλλά και η Βίκυ Καγιά έχει το γκελ της και ο ΑΝΤ1 θα την ήθελε για ένα σόου στον σταθμό του, με τους ανθρώπους του καναλιού να είναι αποφασισμένοι να τη διεκδικήσουν!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This