Τα πρώτα «κλικ» από τη νέα κωμωδία «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» με πρωταγωνιστές τους Τσιμιτσέλη, Γερονικολού

Must Read

Tα πρώτα «κλικ» από τα γυρίσματα της νέας ρομαντικής κωμωδίας «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» της ΕΡΤ1 έφτασαν στα γραφεία της «Espresso» και όπως ήταν φυσικό το ενδιαφέρον μας μονοπώλησαν οι Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννης Τσιμιτσέλης, που δεν είναι ζευγάρι μόνο στη ζωή αλλά και στη μικρή οθόνη!

Κατά πως φαίνεται, λοιπόν, η ρομαντική κωμωδία σε σενάριο Κωνσταντίνας ΓιαχαλήΠαναγιώτη Μαντζιαφού και σε σκηνοθεσία Σπύρου Ρασιδάκη, που έχει στόχο να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών της κρατικής τηλεόρασης τη νέα χρονιά, με το ιδιαίτερο χιούμορ και την ευαίσθητη ματιά της, τους ταιριάζει γάντι!

Η κάμερα ακολουθεί το πρωταγωνιστικό ζευγάρι -και τους άλλους ηθοποιούς- στα γυρίσματα να ενσαρκώνουν τους κεντρικούς ήρωες της δυνατής ιστορίας, που υμνεί τη ζωή και την κάθε της στιγμή.

Eμμονική με τον θάνατο

Σύμφωνα με την ιστορία, η Κατερίνα (Kατερίνα Γερονικολού) μεγάλωσε με την ιδέα ότι θα πεθάνει νέα από μια σπάνια αρρώστια, ακριβώς όπως η μητέρα της. Αυτή η ιδέα την έκανε υποχόνδρια, φοβική με τη ζωή και εμμονική με τον θάνατο.

Τώρα, στα 33 της, μαθαίνει από τον Αλέξανδρο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), διακεκριμένο νευρολόγο, ότι έχει μόνον έξι μήνες ζωής και ο φόβος της επιβεβαιώνεται. Όμως, αντί να καταρρεύσει, απελευθερώνεται. Αυτό για το οποίο προετοιμαζόταν μια ζωή είναι ξαφνικά μπροστά της και σκοπεύει να το αντιμετωπίσει, όχι απλώς γενναία, αλλά και με απαράμιλλη ελαφρότητα.

Η Κατερίνα, που μια ζωή φοβόταν τον θάνατο, τώρα ξεπερνάει μεμιάς τις αναστολές και αρχίζει να απολαμβάνει τη ζωή. Φτιάχνει μια λίστα με όλες τις πιθανές και απίθανες εμπειρίες που θέλει να ζήσει πριν πεθάνει και μία μία τις πραγματοποιεί.

Ξεχύνεται στη ζωή σαν ορμητικό ποτάμι που παρασέρνει τους πάντες γύρω της: από την οικογένειά της και την κολλητή της Κέλλυ (Ελπίδα Νικολάου) μέχρι τον άπιστο σύντροφό της Δημήτρη (Σταύρο Σβήγκο) και τον γοητευτικό γιατρό Αλέξανδρο, αυτόν που έκανε, απ’ ό,τι όλα δείχνουν, λάθος διάγνωση και πλέον προσπαθεί να μαζέψει όπως μπορεί τα ασυμμάζευτα.

Μια τρελή πορεία ξεκινάει με… σπασμένα τα φρένα και προορισμό τη χαρά της ζωής και τον έρωτα. Θα τα καταφέρει; Να σημειωθεί ότι στη σειρά, η οποία είναι παραγωγή της Tanweer Productions, πρωταγωνιστούν εκτός των άλλων και οι Βίβιαν Κοντομάρη (Μαρκέλλα), Σάρα Γανωτή (Ελένη) και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στον ρόλο του Αντώνη, πατέρα του Αλέξανδρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλ. Μαρουσάκης: «Κακοκαιρία ”εξπρές” προ των πυλών με καταιγίδες»

Μπορεί ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα να επέτρεψε στους Έλληνες να γιορτάσουν τα κούλουμα, δίχως «ευτράπελα», όμως ένα νέο...

More Articles Like This