Αγωγή από τους Ράδιο Αρβύλα στον πρώην συνεργάτη τους, Στάθη Παναγιωτόπουλο

Για την τεράστια ζημιά που έχουν υποστεί και σε προσωπικό επίπεδο και σε επίπεδο εκπομπής

Must Read

Στην αντεπίθεση φαίνεται να περνάνε οι Ράδιο Αρβύλα μετά το πρώτο σοκ με την αποτρόπαια πράξη του συνεργάτη τους, Στάθη Παναγιωτόπουλου, που ανέβασε σε ιστοσελίδες πορνό τις προσωπικές του στιγμές με πρώην του σύντροφο, χωρίς την κατάθεσή της.

Αφού πρώτα τόνισαν την απόλυτη στήριξή τους στην πρώην σύντροφο του Παναγιωτόπουλου, με την οποία μάλιστα επικοινώνησαν και δεσμεύτηκαν να αναλάβουν την πλήρη δικαστική της κάλυψη, ετοιμάζουν επίθεση στον πρώην τους στενό συνεργάτη.

Η ζημιά που έχουν πάθει οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής (Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάλης και Χρήστος Κιούσης) είναι τεράστια τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο εκπομπής.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες έχουν ήδη ετοιμάσει και θα καταθέσουν αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, κινούμενοι νομικά εναντίον του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This