Σασμός spoiler: Αντιμέτωπος ο Μαθιός με τον αστυνομικό

Συμμαχία της γιαγιάς Ειρήνης με την Καλλιόπη για να μείνουν θαμμένα τα μυστικά της Ανθούλας

Must Read

Πριν φύγει το 2021, το… πουλέν του Alpha, o «Σασμός», πυρπολεί τη μικρή οθόνη με εξελίξεις που θα κόψουν την ανάσα. Τα spoilers είναι καυτά! Ο Νικηφόρος θα πιάσει στα πράσα τη μητέρα του με τον Μαθιό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος της Βασιλικής φτάνει στο σπίτι ανυποψίαστος για το τι πρόκειται να συναντήσει… Η Βασιλική, λοιπόν, ανακοινώνει στον Μαθιό κάτι που τον κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Ο Μαθιός είναι συντετριμμένος από την ανακοίνωση του χωρισμού. Παράλληλα, παίρνει το μεγάλο ρίσκο να τα βάλει με τον αστυνομικό Αντώνη… Ο φονιάς και ο διώκτης του έρχονται αντιμέτωποι. Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον Μαθιό ενταντικοποιούνται, με τον Αστέρη να πιστεύει ότι κάτι άλλο συμβαίνει με τον αδερφό του.

Από την άλλη, η Σεμίνα επισκέπτεται τη μητέρα της. Η επίσκεψη αυτή, όμως, ξυπνάει παλιούς εφιάλτες και βαθιά κρυμμένες αλήθειες έρχονται στο φως. Την ίδια ώρα, ο Αγγελος πέφτει σ’ ένα ακόμα αδιέξοδο στην έρευνα για τον πατέρα του, ενώ η σχέση του με τη Στέλλα προχωράει. Θα είναι, όμως, όλοι σύμφωνοι με αυτή την εξέλιξη;

Μια τυχαία συνάντηση της Στέλλας με τον Αστέρη θα πυροδοτήσει ραγδαίες εξελίξεις και μια απρόβλεπτη εξομολόγηση. Από την άλλη, η Καλλιόπη δυσκολεύεται ολοένα περισσότερο να κρατήσει τα μυστικά της Ανθούλας. Μέχρι πού θα φτάσει για να διασφαλίσει ότι θα μείνουν για πάντα θαμμένα; Θα πλησιάσει τη γιαγιά Ειρήνη; Το μεγάλο μυστικό έρχεται στο φως, με τη γιαγιά Ειρήνη να συμμαχεί με την Καλλιόπη και να φτάνει στα όρια της τρέλας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This