Βόμβα του Περπερίδη για γυναίκα-ανάφτρα στη «Φάρμα», που μοιράζει απλόχερα ερωτική… απόλαυση

Δεν έχει αφήσει τσάπα για τσάπα

Must Read

Γυναίκα-ανάφτρα στη «Φάρμα»! Ο αγαπημένος της την περιμένει κερί αναμμένο έξω από το παιχνίδι και εκείνη κάνει σεξ χωρίς συναίσθημα με τους συμπαίκτες της! Εκτός «Φάρμας» βρέθηκε ο Δήμος Περπερίδης μετά τη «μονομαχία» στο επεισόδιο της Τετάρτης.

Χθες το πρωί φιλοξενήθηκε στο πλατό του «Πρωινού», στον ΑΝΤ1, και προχώρησε σε αποκαλύψεις, που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό! Όταν ο παίκτης ρωτήθηκε για τη σχέση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Αγγελική Ηλιάδη και στον Γρηγόρη Αναστασιάδη, προσπέρασε το ειδύλλιο και αναφέρθηκε σε μία άλλη παίκτρια.

«Έχουν γίνει πολλά πράγματα που δεν τα έχετε δει στην τηλεόραση. Θέλω να πω ότι αυτό που γίνεται με την Αγγελική Ηλιάδη είναι κάτι τελείως ανθρώπινο, έτυχε να έχει μία σχέση μέσα στο παιχνίδι… ΟΚ! Για κάποιους μπορεί να είναι λίγο περίεργο, για κάποιους μπορεί να μην είναι. Υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα μέσα στο παιχνίδι. Με γυναίκα! Έχει σχέση με ερωτικό θέμα, αλλά δεν είναι σχέση. Είναι χειρότερες πράξεις. Γιατί ο τρόπος που έχει γίνει είναι χειρότερος… Μέσα στο σπίτι. Ήταν απλά πράξη, χωρίς τίποτα, ούτε συναίσθημα. Αν μπορούσα να μιλήσω πιο καθαρά…» είπε χαρακτηριστικά ο Δήμος και συνέχισε: «Υπήρχε η πράξη, αλλά και η εκδίκηση».

Ο Γιώργος Λιάγκας παρενέβη και σχολίασε ότι κατάλαβε αυτό που εννοεί ο Δήμος: «Ότι έχει γίνει σεξ μέσα στο σπίτι». Αλλά ο Δήμος δεν έμενε μόνο στο σεξ: «Δεν νομίζω ότι ήταν βιολογική ανάγκη. Υπάρχει ένας συγκεκριμένος άνθρωπος μέσα στο σπίτι που επιδιώκει να τα έχει καλά με όλους. Και ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, και με κάθε άνθρωπο επιδιώκει άλλου είδους σχέση. Απλά τα πράγματα. Υπάρχει πιο πονηρός άνθρωπος από ό,τι βλέπετε εσείς. Γυναίκα. Ας απαντήσουν οι επόμενοι συμπαίκτες μου, όταν θα έρθουν, γιατί, αν το πω εγώ, θα φανεί ότι το κάνω για κάποιον λόγο. Θα γίνει πιο ενδιαφέρον αν το πει κάποιος άλλος! Δεν θα το πω. Θα ακουστεί ότι το κάνω εσκεμμένα. Έχει σχέση έξω από τη “Φάρμα” αυτή η γυναίκα. Υπάρχει ένας άνθρωπος που επιδιώκει να έρχεται πολύ κοντά με τους συμπαίκτες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This