«Σασμός» spoiler: Η Μαρίνα απειλεί τον Αστέρη μέσα στη φυλακή ότι θα τον εκδικηθεί για τον φόνο του γιου της

Η Αργυρώ στα Γιάννενα μαθαίνει ότι είναι έγκυος στο παιδί του killer

Must Read

Τη στιγμή που η τηλεοπτική μας Καλλιόπη από τον «Σασμό», δηλαδή η ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη, αποχαιρετά τον Πετρή (Κώστα Νικούλι) μέσω Ιnstagram με την ανάρτηση «Θα μας λείψεις πολύ, αγαπημένε μας…», κάτω από μία φωτογραφία που ποζάρουν μαζί χαμογελαστοί, τα πιο καυτά spoilers της σειράς βγαίνουν στον αέρα μετά τη δολοφονία του αδελφού της Αργυρούλας από τον Αστέρη!

Οι χαροκαμένες Αργυρώ και Μαρίνα αποφασίζουν να φύγουν από την Κρήτη και να μην ξέρει κανείς πού είναι και τι κάνουν. Αλλάζουν ζωή και πάνε στα Γιάννενα μετά το φονικό του Πετρή και αφήνουν τη γιαγιά Ειρήνη στην Κρήτη, η οποία μετά τον θάνατο του εγγονού της έχει και εκείνη λίγες μέρες ζωής.

Πριν από το φευγιό της Μαρίνας και της Αργυρώς από το νησί, η Μαρίνα επισκέπτεται τον Αστέρη στη φυλακή και του λέει ότι θα τον εκδικηθεί για τον χαμό του λεβέντη της.

Η σκηνή της συνάντησης στη φυλακή θα είναι συγκλονιστική. Η Μαρίνα θα σταθεί απέναντι από τον φονιά του γιου της, φωνάζοντάς του πως δεν θα τον βρει χαρά από εδώ και στο εξής. Τα ξαδέρφια του Βρουλάκη περιμένουν πώς και πώς τη στιγμή της επίθεσης. Πόσο θα κινδυνεύσει ο Αστέρης όταν αποφυλακιστεί;

Ο Αστέρης είναι κλεισμένος στο κελί του και σε άθλια κατάσταση. Η Καλλιόπη και ο Μαθιός δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν το κακό που βρήκε το σπιτικό τους. Μάλιστα, ο Μαθιός υποφέρει από τις τύψεις για την άδικη τιμωρία που δέχεται ο αδελφός του εξαιτίας του.

Στα Γιάννενα η Αργυρώ και η Μαρίνα προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή, να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους, αλλά θα αντιμετωπίσουν πολλές δυσκολίες, κυρίως οικονομικές, ωστόσο θα τα βγάλουν εις πέρας.

Η Αργυρώ θα συνειδητοποιήσει στα Γιάννενα πως είναι έγκυος. Η μητέρα της θα είναι σύμμαχός της σε όλο αυτό το ταξίδι. Το παιδί είναι του Αστέρη, αλλά εκείνη δεν θέλει καμία σχέση με τον φονιά του αδελφού της. Τι κάνει, όμως, ο ηθικός αυτουργός αυτού του άδικου θανάτου;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This