Spoiler «βόμβα»! Η Καλλιόπη οργανώνει την απόδραση του Αστέρη

Must Read

Μόνο πόνο και ένα «γιατί» μας γέμισε αυτή η φωτογραφία γι’ αυτόν τον γλυκό ήρωα! Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο twitter η πρώτη φωτογραφία από την κηδεία του Πετρή (Κώστας Νικούλι), από τα γυρίσματα της σειράς του Alpha «Σασμός». Σε αυτή βλέπουμε ένα λευκό φέρετρο που έχει πάνω του τη φωτογραφία του Πετρή αλλά και τη λύρα του!

Κι ενώ η φωτογραφία μαρτυρά το τραγικό τέλος, spoilers κυκλοφορούν για τη σειρά που σαρώνει τους δείκτες τηλεθέασης. Ο Αστέρης, λοιπόν, μπαίνει στη φυλακή και η μάχη αρχίζει στους Σταματάκηδες. Ο Μαθιός και η Καλλιόπη προσπαθούν να συνέλθουν από το τεράστιο σοκ, με την Καλλιόπη να βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της απόδρασης του μικρότερου γιου της από τα κάγκελα. Δεν θέλει να δει τον γιο της μέσα στη φυλακή. Δεν θέλει να πληρώσει εκείνος τα λάθη του Μαθιού! Χωρίς δεύτερη σκέψη, κάνει κάποια τηλεφωνήματα, με στόχο να σχεδιάσει μαζί με τους συγγενείς της την απόδραση του Αστέρη τη στιγμή της μεταφοράς του από το κελί στα δικαστήρια. Ο Μαθιός μαθαίνει όλα όσα οργανώνει η Καλλιόπη και γίνεται έξαλλος. Ξεσπάει, ουρλιάζει στη μητέρα του να σταματήσει αυτό που πάει να κάνει. Ένα λάθος της και θα βρεθούν ή όλοι στο χώμα ή όλοι στη φυλακή.

Στο μεταξύ, σε άσχημη κατάσταση είναι ο Μαθιός μετά τη δολοφονία του Πέτρου Βρουλάκη. Κατηγορεί τον εαυτό του γι’ αυτόν τον άδικο θάνατο, αλλά και για την εμπλοκή του αδελφού του σε αυτή την ιστορία. Έχει έντονα ξεσπάσματα, με τη Βασιλική να τον παρηγορεί, χωρίς να γνωρίζει τη σκληρή πραγματικότητα. Θεωρεί πως ο Μαθιός είναι πληγωμένος, στεναχωρημένος, απεγνωσμένος για τον αδελφό του. Ο ίδιος όμως αισθάνεται πως όλο το κακό άρχισε από τότε που τράβηξε τη σκανδάλη στον Στεφανή και πήγαν τα θανατικά ντόμινο. Νιώθει ότι η ζωή τον εκδικείται για τη νοσηρή και άτιμη πράξη που έκανε για μια γυναίκα και έναν ανεκπλήρωτο έρωτα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This