«Θα σου κόψω τα χέρια» – Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης με το μήνυμα τηλεθεατή

«Για εμένα πες ό,τι θες, αλλά για την οικογένειά μου...»

Must Read

Την οργή του Γιώργου Παπαδάκη προκάλεσε το μήνυμα ενός τηλεθεατή, ο οποίος στράφηκε κατά του παρουσιαστή και της οικογένειάς του.

Μάλιστα κατά την διάρκεια της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», ο Γιώργος Παπαδάκης απάντησε σε προσωπικό επίπεδο στον τηλεθεατή που του απευθύνθηκε με χυδαίο και υβριστικό ύφος, προειδοποιώντας ότι θα κινηθεί νομικά.

«Θα πω το ονοματεπώνυμό του και άμα θες κάνε μου… Τον Ανδρέα Λάτο, ο οποίος αναφέρεται στην οικογένειά μου με χυδαίο τρόπο. Κύριε Ανδρέα Λάτο θα ψάξω να σας βρω, όχι για να καθαρίσουμε…«Άλλοι θα έχουν τον λόγο. Για να μπορέσετε να είστε αξιοπρεπείς απέναντι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε. Για εμένα πες ό,τι θες, αλλά για την οικογένειά μου θα σου κόψω τα χέρια από εδώ πέρα. Και επειδή δεν μπορώ να το κάνω εγώ, είμαι κατά της βίας, θα το κάνει η δικαιοσύνη» κατέληξε οργισμένος ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This