Και τρίτος «μνηστήρας» για τον Μανουσάκη

Must Read

Τρία τηλεοπτικά κανάλια στα πόδια του Μανούσου Μανουσάκη! Ο σπουδαίος σκηνοθέτης είναι ένα από τα πιο περιζήτητα τηλεοπτικά πρόσωπα, αφού με κάθε δουλειά του καταφέρνει να κερδίσει την αγάπη των τηλεθεατών. Έτσι, μετά τη φετινή συνεργασία του με την ΕΡΤ για τη δημιουργία μίνι σειρών βασισμένων σε διηγήματα Ελλήνων συγγραφέων, ο γνωστός σκηνοθέτης βρίσκεται σε συζητήσεις για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Και μπορεί να είχε γίνει γνωστό ότι τον διεκδικούν η ΕΡΤ και το Open, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει και ένα τρίτο κανάλι που μπήκε πρόσφατα στην κούρσα της διεκδίκησης. Ο λόγος για το Mega, το οποίο θα συνεχίσει να επενδύει στη μυθοπλασία και την επόμενη σεζόν.

Πάντως για τον Μανούσο Μανουσάκη οι συζητήσεις με το Open έχουν σαφή προτεραιότητα και βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο, αφού είναι το κανάλι που έχει αποδείξει ότι μπορεί να στηρίξει παραγωγές υψηλών προδιαγραφών, τόσο σε οικονομικό όσο και σε αισθητικό επίπεδο, όπως ήταν το «Κόκκινο ποτάμι», η σειρά εποχής που άφησε το στίγμα της και αφορούσε τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This