Ο Μουτσινάς θα λέει «Καλό μεσημεράκι» έως το καλοκαίρι του 2023

Must Read

Ακόμη μία χρονιά ο Νίκος Μουτσινάς στον Σκάι και μέχρι το καλοκαίρι του 2023! Μπορεί να έχει ακουστεί έντονα ότι ο δημοφιλής παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» προετοιμάζει την αποχώρησή του από το Φάληρο και συζητά και με άλλα κανάλια, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται ότι ισχύει.

Είναι αλήθεια ότι οι σχέσεις του γνωστού παρουσιαστή με το κανάλι είχαν κάποια σκαμπανεβάσματα το προηγούμενο διάστημα και η ατμόσφαιρα ήταν κάπως τεταμένη, όμως οι όποιες διαφορές γεφυρώθηκαν και πλέον οι δύο πλευρές συζητούν σε πολύ καλύτερο κλίμα.

«Φλερτ»

Από την άλλη, μπορεί ο Νίκος Μουτσινάς να έχει δεχτεί «φλερτ» από άλλα κανάλια, ωστόσο γνωρίζει πολύ καλά ότι, για να σπάσει το συμβόλαιο με τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2023, πρέπει να καταβάλει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό ως ρήτρα. Κάτι που είχε γίνει στο παρελθόν για χάρη του παρουσιαστή από τη μεριά του καναλιού όταν τον…. έκλεψε από το Open.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τηλεοπτική αγορά όταν σπάνε συμβόλαια παρουσιαστών επιβαρύνεται πάντα ο τηλεοπτικός σταθμός που θέλει να… αρπάξει και να εντάξει τον εκάστοτε παρουσιαστή ή παρουσιάστρια στο δυναμικό του, κάτι που δυσκολεύει τις διαπραγματεύσεις.

Έτσι, ο Νίκος Μουτσινάς θα παραμείνει ακόμα μία σεζόν στον Σκάι με την εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι», ενώ δεν αποκλείεται να τον δούμε και στην κριτική επιτροπή του μουσικού σόου «The Masked Singer», αν αυτό γίνει τη φετινή χρονιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This