Ο Πανταζάρας αστυνόμος στον «Σασμό» με πατέρα ισοβίτη «νονό»

Must Read

Ο Αργύρης Πανταζάρας, όπως γράψαμε και σε παλαιότερο φύλλο της «Espresso», τον οποίο αγαπήσαμε ως Θέμη στο «Κόκκινο Ποτάμι» και ως το αλάνι της Τρούμπας, Τάκη Δοξαρά, στις «Αγριες Μέλισσες», θα υποδυθεί τον νέο αστυνομικό στο πλευρό του Αντώνη Φραγκιαδάκη (Δημήτρης Ημελλος), στον «Σασμό».

Μόνο που σήμερα σας λέμε πως αυτός ο νεαρός έχει κάτι ιδιαίτερο, αφού ο πανέξυπνος Γεράσιμος είναι γιος του ισοβίτη Καραπάνου, «νονού» του υποκόσμου και προστάτη του Αστέρη μέσα στις φυλακές! Ο νεαρός αστυνομικός, που είναι ένας περίεργος χαρακτήρας, θα «εισβάλει» στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha για να φέρει την απόλυτη ανατροπή, κρύβοντας ένα σκοτεινό παρελθόν.

Ο Φραγκιαδάκης, παρόλο που στην αρχή βλέπει πως συμπεριφέρεται παράξενα, τον κρατάει κοντά του, για να του μάθει τη δουλειά σωστά. Αμέσως, ο Γεράσιμος προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα και γίνεται ο καλύτερος βοηθός του! Όμως, οι λόγοι που επέλεξε να είναι δίπλα του δεν είναι τυχαίοι, αφού είναι γιος του αδίστακτου Καραπάνου.

Πώς γίνεται, όμως, ο πατέρας να βρίσκεται στη φυλακή και ο γιος να είναι αστυνομικός; Πράγματι, οι δύο αυτοί χαρακτήρες είναι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους. Ο Καραπάνος έχει αποδείξει πως δεν έχει όρια, πως φτάνει στα άκρα προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του.

Αντίθετα, ο Γεράσιμος θα δείξει πως είναι ένας τυπικός χαρακτήρας, με εκρήξεις θυμού απέναντι σε ανθρώπους του υποκόσμου. Ενδιαφέρον πάντως θα έχει η αντίδραση του Φραγκιαδάκη, όταν μάθει τις ανύπαρκτες σχέσεις του βοηθού του με τον πατέρα του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This