Γιατί… τρελάθηκε το twitter με το κόκκινο σακάκι της Αγγελικής Νικολούλη;

Γιατί;

Must Read

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη για την υπόθεση της Πάτρας και τους τρεις αιφνίδιους θανάτους των τριών μικρών κοριτσιών του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα σε τρία χρόνια, προκάλεσαν σάλο.

Διαβάστε ακόμα: Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μπήκε η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο για μαγνητική και μετά άρχισαν οι σπασμοί, υπάρχει και βίντεο»

Όχι μόνο όμως για τα όσα παρουσιάστηκαν στο «Φως στο Τούνελ», αλλά και για τη… στιλιστική επιλογή της παρουσιάστριας. Ένα κατακόκκινο σακάκι. Το οποίο έβαλε «φωτιά» στο twitter.

Πάρα πολλοί χρήστες έλεγαν πως όταν η Αγγελική Νικολούλη φορά κόκκινα, τότε έχει βρει τον δολοφόνο, επικαλούμενοι μάλιστα και τα όσα έχει γράψει σε βιβλία της.

Διαβάστε ακόμα: Ξεσπά η Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Βάζω το χέρι μου στη φωτιά για την αδερφή μου»

Πάντως, στο βιβλίο της με τίτλο «Θάνατος με χείλη κόκκινα», η Αγγελική Νικολούλη έγραψε πως το κόκκινο χρώμα το επιλέγει όταν ερευνά μυστηριώδεις υποθέσεις, χωρίς όμως να έχει ψάξει το γιατί συμβαίνει αυτό και σχολιάζει πως το μαύρο δεν το θέλουν επάνω της οι τηλεθεατές. Το θεωρούν, όπως γράφει στο βιβλίο, προάγγελο κακών ειδήσεων.

https://twitter.com/amlicious3/status/1497643931877748742

https://youtu.be/UuohMLfbH34

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This