Ο Μανούσος Μανουσάκης επέλεξε τον Πουλάκη και την Παντούση ως πρωταγωνιστές στο «Κόκκινο Ποτάμι 2»

Must Read

Ο Όμηρος Πουλάκης και η Αναστασία Παντούση θα είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές του Μανούσου Μανουσάκη στο «Κόκκινο Ποτάμι 2», που θα εστιάζει στην πορεία των Ποντίων από την Τραπεζούντα στη Ρωσία και στην Ελλάδα, και θα ολοκληρώνεται με τη Μικρασιατική Καταστροφή στη Σμύρνη το 1922!

Όπως ήδη έχει γράψει η «Εspresso», o σημαντικός σκηνοθέτης επιστρέφει στο Open με τη συνέχεια του «Κόκκινου Ποταμιού» και ένα εντυπωσιακό πρωταγωνιστικό δίδυμο αλλά και μια πλειάδα λαμπρών ηθοποιών.

Ο αγαπημένος δημιουργός έρχεται ξανά στο κανάλι της Παιανίας με μια ιστορία που θα συγκλονίσει, εστιάζοντας στην ιστορική πορεία των Ποντίων μετά το 1919 και τον ξεριζωμό και, όπως ακούγεται, οι τελικές υπογραφές με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη θα πέσουν στο τέλος της εβδομάδας. Έτσι, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, παρόλο που δεν υπάρχει βιβλίο στο οποίο να βασίζεται η συνέχεια της ιστορίας, το συγγραφικό δίδυμο, που συνεργάζεται πολλά χρόνια με τον Μανούσο Μανουσάκη, ο Σταύρος Αβδούλος και η Ειρήνη Τσώνη, γράφουν το σενάριο πάνω σε ιστορικές πηγές και αρχεία.

Όσον αφορά τους πρωταγωνιστές της νέας σειράς, θα είναι η μούσα του Μανουσάκη, Αναστασία Παντούση, και ο ταλαντούχος Όμηρος Πουλάκης. Ειδικότερα, η 30χρονη ηθοποιός επιστρέφει στον ρόλο της ως Ιφιγένεια, αφού ήταν και η μόνη που επέζησε από τη γενοκτονία μαζί με το μωρό του Μίλτου.

Από την άλλη μεριά, ο Όμηρος Πουλάκης κάνει δυναμικό comeback στην τηλεόραση ύστερα από αρκετό καιρό, αφού τελευταία φορά που τον είδαμε ήταν το 2015 σε κάποια επεισόδια της «10ης εντολής» του Πάνου Κοκκινόπουλου (παρόλο που φέτος είχε παίξει στη σειρά της Cosmote «Γενιά του ’30»).

Ο Μανούσος Μανουσάκης βρίσκεται σε συζητήσεις και με άλλους ηθοποιούς, όπως ο Αγγελος Ανδριόπουλος, ο οποίος παίζει στην σειρά «Αγιος Παΐσιος» αλλά και στις «Αγριες μέλισσες», υποδυόμενος τον δικηγόρο Αλέξη Ρωστανδή. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υποδυθεί τον Κεμάλ Ατατούρκ. Επίσης λέγεται ότι στη σειρά θα παίξει και η ηθοποιός Δήμητρα Σιγάλα, η οποία εμφανίζεται φέτος στη σειρά «Ασε μας, ρε μαμά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This