Έξαλλος ο Παπαδάκης με τηλεθεατή που του είπε ότι γλείφει τον Άδωνι

«Δεν βλέπετε ότι τον πιέζουμε;» αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής

Must Read

Αγρίεψε ο Γιώργος Παπαδάκης μετά το μήνυμα τηλεθεατή που έλαβε και τον κατηγορούσε για… γλείψιμο του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη.

Μετά από τις ερωτήσεις που υπέβαλε στον Γεωργιάδη για το σαρωτικό κύμα της ακρίβειας σε τρόφιμα, καύσιμα και ενέργεια, ο Γιώργος Παπαδάκης διάβασε στον αέρα του μήνυμα του τηλεθεατή:

«Άσε μας ρε Άγγελε με το γλείψιμο τώρα πρωί πρωί να κάνουμε την δουλειά μας. Άλλαξε κανάλι. “Η γλώσσα σου έφτασε μέχρι κάτω με το γλείψιμο που του κάνεις”. Εδώ πιέζουμε δεν βλέπεις. Άσε μας σε παρακαλώ πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα απευθυνόμενος στο πάνελ με τους δημοσιογράφους ρώτησε: «Νιώθεις οτι τον γλείφουμε τόσο ώρα τον Υπουργό εδώ; Ο κάθε βλάκας τώρα».

https://twitter.com/Marka2_/status/1505831769328820225

Σημειώνεται ότι οι τηλεθεατές άφωνοι άκουσαν από τα χείλη του Άδωνι ότι οι πολίτες «δεν κρυώνουν, δεν βάζουν πετρέλαιο και βενζίνη για… ψυχολογικούς λόγους»!

Δείτε επίσης: Ναυτία στο πανελλήνιο λόγω Άδωνι: «Ο κόσμος δεν κρυώνει, δεν βάζει πετρέλαιο και βενζίνη για… ψυχολογικούς λόγους»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This