ΑΝΤ1 : Αλλάζει ξανά το πρόγραμμα στην απογευματινή και βραδινή ζώνη

Must Read

Ο ΑΝΤ1 από τη Δευτέρα αλλάζει ξανά το πρόγραμμά του στην απογευματινή και στη βραδινή ζώνη, με τους τηλεθεατές να καλούνται και πάλι να λύσουν τον… γρίφο του τηλεκοντρόλ αναφορικά με τις νέες ώρες προβολής των αγαπημένων τους σειρών και εκπομπών! Ο φετινός, σκληρός τηλεοπτικός ανταγωνισμός και κάποιες «κακές» επιλογές στο πρόγραμμα έχουν φέρει μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι του Αμαρουσίου, με αποτέλεσμα να έχουμε και πάλι ανατροπές!

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες ο σταθμός ξαναφέρνει τα πάνω κάτω στο πρόγραμμά του, προκαλώντας ζαλάδα στους τηλεθεατές στην off peak και prime time ζώνη του, σε μια προσπάθεια να δει τα ποσοστά τηλεθέασης να ανεβαίνουν. Έτσι τη Δευτέρα 28 Μαρτίου, αμέσως μετά το «Rouk Zouk», με τη Ζέτα Μακρυπούλια, μεταφέρεται στις 16.00 η καθημερινή σειρά «Ηλιος», αφού τα ποσοστά τηλεθέασης της σειράς είχαν φτάσει στο 5%.

Στις 17.00 μετακομίζει τελικά, από τη βραδινή ζώνη, η ουκρανική κωμική παραγωγή «Ο υπηρέτης του λαού», με πρωταγωνιστή τον τότε ηθοποιό και νυν πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, αφού δεν κατάφερε να αναστήσει την καταταλαιπωρημένη prime time ζώνη, συνεχίζοντας τα άθλια ποσοστά της «Φάρμας», δηλαδή τα 4%.

Το τηλεπαιχνίδι «5χ5», με τον Μάρκο Σεφερλή, παραμένει στις 17.30, καθώς διαγράφει μια πολύ καλή πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.

Οσο για τις 21.00, το κανάλι επιστρέφει στη σίγουρη αλλά καθόλου δεδομένη συνταγή της τουρκικής σειράς, επιλέγοντας να βάλει τη δραματική αστυνομική παραγωγή «Η ζωή του άλλου» (θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως Πέμπτη), με ήρωα έναν εισαγγελέα που κατηγορείται ότι σκότωσε τη γυναίκα και την κόρη του αλλά εκείνος δεν θυμάται τίποτα…

Η πρεμιέρα, μάλιστα, της τουρκικής παραγωγής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Μαρτίου στις 22.00, εκεί που μια εβδομάδα μετά θα μπει το «Super Mammy», η νέα κωμική σειρά με τον Μάρκο Σεφερλή.

Οι «Αγριες μέλισσες», ωστόσο, παραμένουν, στο καθιερωμένο τους ραντεβού, στις 22.30.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This