Σασμός spoiler: O Άγγελος πέφτει στην αγκαλιά της ξαδέρφης του Άσπας

Must Read

Σπόιλερ… που σοκάρει, με την Ανω Ποριά να γίνεται Διαφάνι και σκηνικά που θυμίζουν τον παράνομο έρωτα Μελέτη – Πηνελόπης! Ο γιατρός Αγγελος Βρουλάκης θα ερωτευτεί την ξαδέρφη του, την Ασπα, με τους τηλεθεατές του «Σασμού» να «τσιμπιούνται» από τις… «Αγριες μέλισσες»!

Φαίνεται ότι η Ασπα ελκύεται από το αίμα των Σταματάκηδων, αφού απατούσε τον άνδρα της με τον Στεφανή Σταματάκη, και τώρα πέφτει στην αγκαλιά του Αγγελου, που έχει αίμα και από τους Σταματάκηδες, λόγω της μάνας του, της Ανθούλας.

Έτσι δύο ξαδέλφια έρχονται κοντά, με τους κοντινούς συγγενείς να βρίσκονται σε τεράστια σύγχυση, ενώ εκείνοι αγνοούν τις  συνέπειες.

Ο Αγγελος και η Ασπα χτίζουν μια σχέση αρκετά επικίνδυνη. Εκείνος, έχοντας ως σκοπό να διαλύσει τους Σταματάκηδες, στέκεται απέναντι και από τη Στέλλα. Ο έρωτάς τους έχει σβήσει, καθώς εκείνη αρνείται να στηρίξει την επιθετική στάση που κρατάει στους Σταματάκηδες για να τους πάρει με τη δικαστική οδό τη νόμιμη μοίρα της περιουσίας του.

Την ίδια στιγμή, η Ασπα επιστρέφει στην Κρήτη τρέμοντας στην ιδέα της αποφυλάκισης του άντρα της, του Κώστα. Ασπα και Αγγελος έρχονται πολύ κοντά, μοιράζοντας τον πόνο τους, και το ειδύλλιο σταδιακά φουντώνει. Σύμφωνα με τα spoilers, εάν κάτι τέτοιο αποκαλυφθεί, τότε η κατακραυγή θα είναι τεράστια. Οι δυο τους είναι ξαδέλφια, παρόλο που δεν έζησαν μαζί, ως συγγενείς.

Ποια στάση θα κρατήσουν οι δύο χαρακτήρες της σειράς; Θα αφήσουν τον έρωτά τους να κυλήσει ή θα βάλουν φρένο στα συναισθήματά τους;

Μέσα σε όλα αυτά έρχεται και δίκη του Αστέρη, που θα πραγματοποιηθεί σεναριακά ενάμιση χρόνο αργότερα, με τη γιαγιά Ειρήνη να απουσιάζει από τη δικαστική αίθουσα. Η αγαπημένη μας ηρωίδα οδεύει προς το τέλος της, με τον Αγγελο να την κρατάει για τελευταία φορά στην αγκαλιά του ενώ προσπαθεί να τη σώσει. Η Βρουλάκαινα δεν θα καταφέρει να υποδεχτεί ξανά στο σπιτικό της τη Μαρίνα και την Αργυρώ, που δεν θα προλάβουν να τη χαιρετήσουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This