«Κόπηκε» οριστικά η εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη

Must Read

Τίτλους τέλους έριξε οριστικά η εκπομπή του Οpen «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» με παρουσιάστρια τη Νικολέττα Ράλλη!

Οι καλά γνωρίζοντες λένε ότι υπήρχαν θέματα με την εταιρία παραγωγής όλο αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να μείνουν απλήρωτοι το τελευταίο δίμηνο (Φεβρουάριο και Μάρτιο). Από τη μεριά του καναλιού ακούγεται ότι η απόφαση της παραγωγού εταιρίας να μη βγάλει στον αέρα την εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» τις τελευταίες δύο εβδομάδες, οπότε έγινε η επανεκκίνηση της ψυχαγωγίας στο κανάλι του Μαρκόπουλου ύστερα από τον μαραθώνιο ενημέρωσης για τον πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας, ενώ το Open την είχε συμπεριλάβει κανονικά στο πρόγραμμά του, ήταν η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει.

Όπως λέγεται, την περασμένη Παρασκευή ενημερώθηκαν και όλοι οι εμπλεκόμενοι από την εταιρία παραγωγής για την αυλαία της εκπομπής, ενώ καταβλήθηκαν τα δεδουλευμένα του Φεβρουαρίου και ένα κομμάτι από τον Μάρτιο, καθώς η εταιρία του Φίλιππου Βρυώνη (είχε πληρωμένο χρόνο στη ζώνη) θεωρεί ότι επειδή το μαγκαζίνο δεν ήταν στον αέρα, χάθηκαν έσοδα και άρα δεν μπορεί να καταβληθεί ολόκληρος ο μισθός.

Όσο για το συμβόλαιο του Open με τον Βρυώνη, είναι σε ισχύ για τη συγκεκριμένη ζώνη και θα ενεργοποιηθεί την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This