«GNTM»: Η Καγιά έρχεται, οι Σκουλός, Μπράτης και Ζενεβιέβ φεύγουν;

Ράβε... ξήλωνε

Must Read

Τo έλα να δεις… γίνεται στο «Greece’s Next Top Model» τα τελευταία 24ωρα με τα ονόματα των κριτών να αλλάζουν σαν την μπίλια στη ρουλέτα! Σίγουρα ο νέος κύκλος του reality μοντέλων στο θέμα της κριτικής επιτροπής είναι σπαζοκεφαλιά για γερούς λύτες!

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τη Βίκυ Καγιά να ηγείται της κριτικής επιτροπής, με τα υπόλοιπα μέλη να κουνάνε(;) μαντίλι, θέλοντας έτσι να μπει νέο αίμα στο πλατό!
Έτσι, μετά την είδηση ότι ο φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός δεν θα βρίσκεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην κριτική επιτροπή, έσκασε χθες σαν βόμβα ότι δεν θα είναι στην ομάδα του «GNTM» στον πέμπτο κύκλο η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Αγγελος Μπράτης.

Ο λόγος είναι ότι το Star θέλει το παιχνίδι να ανανεωθεί ριζικά, ειδικά μετά την πτώση στην τηλεθέαση που παρουσίασε αυτή τη σεζόν. Εξάλλου, όπως έχει ήδη φανεί από το τρέιλερ, οι συμμετοχές φέτος απευθύνονται μόνο σε κορίτσια.

Εκτός από τα plus size μοντέλα, μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να δούμε και γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, όπως συμβαίνει σε αντίστοιχες εκδοχές του εξωτερικού.

Η απομάκρυνσή της Ζενεβιέβ Μαζαρί από το «GNTM» αφήνει κενή και τη θέση του art director. Για αυτή τη θέση έχουν γίνει αρκετά ραντεβού και ο επικρατέστερος μέχρι στιγμής είναι ένας άνδρας, γνωστός στον χώρο της μόδας. Στο reality μοντέλων θα παραμείνει, ωστόσο, το μοντέλο coach Γιώργος Κάραβας! Τα συμβόλαια των νέων κριτών θα πρέπει να υπογραφούν άμεσα, ώστε τα γυρίσματα να αρχίσουν νωρίτερα για να μπορέσουν οι συντελεστές να ξεκουραστούν περισσότερες ημέρες τον Αύγουστο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This