Εξαφανίστηκε η ανακοίνωση της Θύρας 7 από τα «ερυθρόλευκα» σάιτ

Must Read

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας και εκφράζοντας την αντίθεσή της στον πόλεμο στην Ουκρανία (αλλά και αναφορές στην Κύπρο και στον νατοϊκό βομβαρδισμό της Σερβίας), ο οποίος όπως αναφέρει ξεκίνησε το 2014, ο μεγαλύτερος σύνδεσμος φανατικών οπαδών του Ολυμπιακού, η Θύρα 7, είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι το πέταλο που τους φιλοξενεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη θα παραμείνει κλειστό στον αποψινό αγώνα με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Η είδηση μπορεί να έπαιξε σχεδόν σε όλα τα σάιτ, αλλά έλαμπε δια της απουσίας της από τις «ερυθρόλευκες» ιστοσελίδες και ειδικά από αυτές που, σύμφωνα με το sdna.gr «ελέγχονται» από το αφεντικό του Ολυμπιακού.

Όπως για παράδειγμα το gavros.gr που δεν είχε χώρο ούτε στη ροή του για να βάλει έναν σχετικό τίτλο. Προφανώς δεν πήρε άδεια για να το κάνει.

Διαβάστε ακόμα: Ο κόσμος του Ολυμπιακού γύρισε την πλάτη στο φιλικό με τη Σαχτάρ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This