Η νέα streaming πλατφόρμα του ΑΝΤ1+ έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση

Τηλεκοντρόλ με πρόσημο θετικό...

Must Read

Γιώργος Καπουτζίδης, Μιμή Ντενίση, Άρης Σερβετάλης, Δημήτρης Γμελλος, Burak Hakki, Νίκος Ψαρράς, Φωτεινή Αθερίδου, αστέρες του εγχώριου και του ξένου θέαματος, όλοι στο ΑΝΤ1+! Η νέα streaming πλατφόρμα, με κορυφαίο περιεχόμενο, όπου και όποτε θέλει το τηλεοπτικό κοινό, έρχεται για να αλλάξει τις τηλεοπτικές του συνήθειες!

Αύριο, Τρίτη 12 Απριλίου, ο όμιλος ΑΝΤ1 φέρνει σε Ελλάδα και Κύπρο τη νέα streaming πλατφόρμα ANT1+ μέσα από τον ιστότοπο antennaplus.gr και οι δημοσιογράφοι απόψε στο Μουσείο Μπενάκη θα πάρουμε την πρώτη γεύση από το δυνατό πρόγραμμά του! To ANT1+ έχει ήδη αρχίσει να δημιουργεί για τους συνδρομητές του ασυναγώνιστες σειρές και ταινίες εφάμιλλες παραγωγών του εξωτερικού

. Οι «Σέρρες», η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, ανοίγει τον δρόμο για την παραγωγή πρωτότυπης ελληνικής μυθοπλασίας υψηλής κινηματογραφικής ποιότητας, που θα προβάλλεται αποκλειστικά και μόνο στο ANT1+. Ανάμεσα στους εξαιρετικούς ηθοποιούς του πλούσιου cast της είναι, μεταξύ άλλων, ο αείμνηστος Πάνος Νάτσης, που έφυγε άδικα από τη ζωή μετά το τροχαίο που είχε με τη μηχανή του, αλλά και οι Γιώργος Γάλλος, Λένα Δροσάκη, Μαριλού Κατσαφάδου και Γιούλη Τσαγκαράκη. Μέσα στο 2022 θα ακολουθήσουν πολλές νέες παραγωγές, που θα είναι διαθέσιμες στη συνδρομητική πλατφόρμα. Μεταξύ αυτών, η μεγάλη παραγωγή «Η γέφυρα», που εξελίσσεται παράλληλα σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη, σε σενάριο του Κώστα Γεραμπίνη και του Δημήτρη Εμμανουηλίδη, καθώς και ένα all star cast ηθοποιών: Μαντώ Γιαννίκου, Burak Hakki, Πηνελόπη Τσιλίκα, Ακύλλας Καραζήσης, Νίκος Ψαρράς κ.ά.

Επίσης, θα προβληθεί η κωμική σειρά το «The friend» της Φωτεινής Αθερίδου, με τους Γιώργο Χρυσοστόμου, Κατερίνα Μαυρογιώργη, Μιχαήλ Ταμπακάκη, Φιόνα Γεωργιάδη και πολλούς ακόμη. Επίσης η πλατφόρμα έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα προβολής για αριστουργηματικές ελληνικές παραγωγές, όπως «Ο άνθρωπος του Θεού», «Ράφτης», «Σμύρνη μου αγαπημένη» και «Μικρά όμορφα άλογα», μεταξύ άλλων. Επίσης στο ANT1+ θα είναι διαθέσιμες νέες κυκλοφορίες ελληνικών ταινιών αμέσως μετά την πρεμιέρα τους στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ακόμη, επιλέγοντας το ΑΝΤ1+ Lite οι χρήστες της συνδρομητικής πλατφόρμας θα μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν για 30 ημέρες όλα τα νέα επεισόδια των σειρών και εκπομπών του ΑΝΤ1, ενώ οι ΑΝΤ1+ συνδρομητές θα έχουν απεριόριστη πρόσβαση για πάντα σε όλα τα επεισόδια και στην τεράστια ταινιοθήκη του ΑΝΤ1 με όλες τις αγαπημένες τους σειρές. Σε συνεργασία με κορυφαία στούντιο του εξωτερικού (NBC, ΙTV, NENT κ.ά.), το ΑΝΤ1+ θα προβάλλει τις πιο πρόσφατες δημοφιλείς σειρές, όπως «Devils», «Dr. Death», «Intelligence», «Belgravia». Ταυτόχρονα, η ταινιοθήκη της συνδρομητικής πλατφόρμας θα περιλαμβάνει εμβληματικούς ξένους τίτλους ταινιών, όπως «Manchester By the Sea», «Snow White and the Huntsman» και «Gladiator». Τέλος, με αγαπημένο παιδικό περιεχόμενο, όπως «Shrek», «Despicable Me 2» και «Morph», οι μικροί φίλοι του ΑΝΤ1+ θα μπορούν να απολαμβάνουν διασκεδαστικές, αλλά και εκπαιδευτικές ταινίες και σειρές.

Ο τρόπος… γνωριμίας

Η πρόσβαση στη νέα συνδρομητική πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη από όλες τις Smart TV (Samsung, LG, Android TV), κινητά τηλέφωνα και tablets με λειτουργικό Android & iOS, καθώς και από υπολογιστή. Το ΑΝΤ1+ θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν δοκιμή 14 ημερών και προσφορά γνωριμίας στα 4,99 ευρώ τον μήνα για τους πρώτους τρεις μήνες, ενώ στη συνέχεια η μηνιαία συνδρομή διαμορφώνεται στα 7,99 ευρώ. Οι συνδρομητές θα μπορούν να απολαμβάνουν περιεχόμενο σε ποιότητα HD, χωρίς διαφημίσεις και χωρίς δέσμευση, ενώ θα μπορούν να συνδεθούν στο ΑΝΤ1+ σε πέντε συσκευές και να παρακολουθούν ταυτόχρονα σε δύο από αυτές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This