Σκάι… διαζύγιο για Γκουντάρα – Κάκκαβα

Must Read

Τέλος ο Σκάι για το ζευγάρι ΓκουντάραςΚάκκαβα! Τελικά αυτή η συνεργασία δεν ευδοκίμησε ποικιλοτρόπως, ούτε στον «Μεγάλο Αδερφό» ούτε στο «Όλα Γκούντ»! Ίσως και πριν από το Πάσχα ακούγεται στους διαδρόμους του τηλεοπτικού σταθμού του Νέου Φαλήρου ότι πρόκειται να ενημερωθούν πως δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον Σκάι, μια και, απ’ ό,τι πληροφορούμαστε, δεν ενεργοποιείται από το συμβόλαιό τους ο συν ένας χρόνος συνεργασίας.

Πάντως, το ζευγάρι σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλίας ASTRA, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τα επαγγελματικά του, απάντησε πως δεν έχουν συζητήσει τίποτα ακόμη για την επόμενη σεζόν. Η αρχική σκέψη ήταν να συνεχίσει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου μόνο ο Γκουντάρας, αλλά τώρα και αυτό το σενάριο έχει πλέον καεί.

Το κανάλι δεν έμεινε ικανοποιημένο με τις επιδόσεις τους ούτε στο «Big Brother», που μας αποχαιρέτησε οριστικά, ούτε βέβαια και στο «Ολα Γκουντ», καθώς η τηλεθέαση της εκπομπής του Σαββατοκύριακου ήταν σταθερά μονοψήφια και σε κάθε περίπτωση χαμηλότερη από τις προηγούμενες σεζόν, κατά τις οποίες τη ζώνη είχαν πέρυσι η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This